Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je nějaká možnost jak pohnout s vymožením exekuce, když mám od exekutora následující zprávu. Nebo to mám vzdát a s penězi se rozloučit?
K Vaší žádosti Vám sdělujeme, že ve výše uvedeném řízení neevidujeme k dnešnímu dni žádnou platbu. Účty povinného jsou v debetu. Není nám známa adresa faktického pobytu povinného. Sdělení policie bylo rovněž negativní. Lustraci majetku provedeme opakovaně cca za 1/2roku.
Když podám trestní oznámení, aby ho policie našla, pomůžu si nějak? Ten člověk v ČR podniká, dokonce je plátce DPH a není možné ho nijak zajistit?
Podniká, takže na daňovém přiznání bude pravděpodobně v mínusu a nic si na něm nevezmu... A majetek na sebe samozřejmě napsaný nemá...
Ještě mě zajímá, zda by nějak nepomohlo trestní oznámení, takhle exekutor akorát jednou za půl roku zjistí, že nemá nic na účtě a tím to končí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.