Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zítra už ráno v 8 jdu na implantát předního zubu, chci se zeptat, budu v ten den normálně jest a fungovat nebo budu třeba 3 dny v pr...? A k večeru mám zápas ve fotbale, ale jen jako brankář, myslíte, že to půjde odehrát nebo do toho mohu dostat díky té námaze zánět nebo tak něco podobného?
Mně před několika léty dávali 4 implantáty vlevo i vpravo dole vzadu. Nebolelo to, vše proběhlo bez komplikací, ale bylo mi doporučeno být spíš v klidu. Než se implantát "chytí", je potřeba ho nenamáhat a tedy na něj ani nijak moc nekousat. Zaujalo mě, že chcete odehrát zápas jako brankář. Já bych to neriskovala, náhoda je blbec a co když se do vás někdo trefí a je po implantátu
Je to individuální. Já měla první den trochu otok, malou bolest, druhý den (či tak nějak, prostě brzo) otok splaskl, bez bolesti. Máma byla dva dny vyřazená z práce a na Ibalginu a celkem ji to bolelo 10 dní. Teď má máma druhý implantát a jako zázrakem nic, žádný otok ani bolest.
Co se týče jídla, je třeba kousat na druhé straně a vyhnout se jídlům, co mají ostré hrany (oříšky, brambůrky) a co by poškodily okolí válečku. Jestli to máte vpředu, tak nic neukousnete - takže nakupte jogurty a přesnídávky a uvařte si polívku ale nejezte ji moc horkou. Čím studenější jídlo, tím líp na hojení.
Nevím, jak moc se zapotí brankář, ale sport není dobrý nápad, tělo se dost prokrví, může to bolet. Pokud to lze, zápas bych radši vynechala.
Boba má pravdu s tím míčem, zub vpředu, to mě nenapadlo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.