Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlouholetý kámoš a holka

Od: vaseek odpovědí: 2 změna:

Ahoj, mám ted po dlouhé době čerstvou známost a docela cítím , nechci říct žárlení, nespokojenost. Pořád nějaký narážky, připomínky a ze začátku to bylo k zasmání, ale teď už mi to příjde otravné a rýpavé. Nechci ztratit ani jí a ani jeho. Ona mi dává dost najevo, že ví, že kamarádovi vadí.

Tváří se v pohodě, ale prostě z jeho strany už není tak jako dřív. Je nějaké řešení? Nebo to mám nechat plavat? Nechci ztatit ani jednoho.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím. Možná v tom i trocha té žárlivosti bude. Třeba už nemáte na kamaráda tolik času atd. Pokud máte slečnu rád, promluvte si s kamarádem o tom, že by měl váš vztah respektovat a zanechat rýpání a nevhodných připomínek. Pokud je to skutečný kamarád, měl by se uklidnit. A Vaše slečna by též měla respektovat Vaše kamarádství s ním. Váš vztah je jen věcí vás dvou a vaše kamarádství je zase jen a kamarádova věc. Pokud se oni dva nemusí, pak by se měli k vůli Vám alespoň vzájemně respektovat a tolerovat.

hodnocení

0x

Vašku, jestli to chápu dobře, Váš kamarád má ty připomínky? Má je před Vámi nebo i v přítomnosti přítelkyně? On se může bát, že ztratí Vás, je to běžné, že kamarádství slábnou, když přijde holka. Rázně, ale laskavě bych mu řekla, že mi to vadí. Kdyby to dělal v přítomnosti přítelkyně, tak i trochu rázněji, to je prostě nevychovanost. A jestli to není v její přítomnosti, tak bych jí o tom neříkala. Nechat plavat, to zase ne, může se to stupňovat, Vás to bude prudit pořád a dokola... to ne. Vy chlapi to asi mezi sebou máte s blízkostí jinak, ale jestli je cesta, jak ho ujistit, že ho ztratit nechcete a hodláte přátelství udržovat, tak to udělejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]