Nejste přihlášen/a.
Ahoj, s partou několika přátel trávíme jednou dvakrát do týdne večery ve společnosti alkoholu - popíjení u ohně, chodíme do hospod, restaurací a klubů. Já a můj nejlepší kamarád jsme hlavní pořadači a leadři těchto akcí. On nyní odjel na měsíc do zahraničí, tak mě tak napadlo jestli se během té doby bude něco konat. No a je to jen pár dní a jeho holka mi psala jestli v neděli večer nezajdem někam popít pouze mi dva. Půjdu velmi rád, ale mám tak trochu strach. Pod vlivem alkoholu jsem trohcu povolnější a ona také. Teď za střízliva vím, že by k ničemu nedošlo, protože dokážu vyhodnotit, že to je špatně. Pod vlivem alkoholu si dokážu uvědomit většinu věcí, např. to, že nesmím řídit auto, ale co se týče sexu, to je těžké. Tu holku nemiluji, jde spíše o fyzično. Tedy vlastně jsem ještě nikdy žádnou nemiloval, tak ani nedokážu posoudit. Vím, že asi jediná rada je nepít, ale docela rád bych si s ní někam sednul a pokecal, a nechce se mi kvůli tomu pít voda a ani by mi nevěřila, že najednou nepozřu kapku alkoholu. Bojím se i malých náznaků, protože jsem rád za to, že mezi mnou a kamarádem nemáme žádná tajemství. A i z malého polibku bych se cítil provinile a nedokázal se chovat jakože nic. V minulosti totiž již velice lehké náznaky sympatií proběhly, ale nikdy k ničemu nedošlo, protože jsme nikdy nebyly sami. (
Když se nedáte , tak se to nestane. Dovolí si k Vám jen tolik, kolik jí dovolíte Vy sám. Pokud respektujete Vy , že má vztah s jiným a jí na něm záleží, věřte sobě, když nevěříte jí.
Tak záleží i na tom, co chcete Vy..A pokud chcete ji, pak by se to stejně dříve, či později stalo stejně, pokud i ona chce Vás..
Věřím sobě ve střízlivém stavu. Jejich vztah respektuji, ale je na bodu varu. Ona mi velice často ve velice krátkých okamžicích kdy jsme sami říká, že od něj odejde.
A proč si myslíte, že odejde zrovna do Vaší náruče? Nebo to sám chcete a tím "bojím se, že mě svede" si připravujete půdu a hážete odpovědnost na ni? Jestli máte všech pět pohromadě, není čeho se bát. Buď to chcete a stane se to, protože se o to sám přičiníte (třeba tím, že s ní půjdete), nebo "se toho bojíte" a nechcete to. Předpokládám, že jste dospělý a umíte říci NE. I sám sobě.
:D líbí se mi ten název "bojím se, že mě svede" - ) Jste takový malý chudáček
.. Zkuste si s ní o tom ve střízlivosti promluvit, a nastavit, kde jsou hranice večera, že se toho bojíte, pokud Vám to příjde trapné, raději s ní nikam nechoďte..
Možná než upřímný a ovlivnitelný bych spíš napsala bezcharakterní a dětinský, je naléhavá potřeba dospět, přeci se takhle nechcete chovat celý život? Umíte si představit kdyby takto jednoduše někdo přebíral dívku Vám? Nikam s ní raději nechoďte a počkejte, až se s přítelem rozejde.
Myslím, že jsem to v pipisu vysvětlil. Jakmile se napiji, jsem upřímný a ovlivnitelný.
ria: Děkuji za Váš názor, který jsem pečlivě přečetl asi 10krát, ale opravdu se tím neztotožňuji. Raději se v tom už nebudu pitvat. Nejspíš jsem celou situaci nesprávně a nejasně popsal.
"Ona mě svede..." a dokonce si už děláš záminku, že při alkoholu jsi povolnější. Buď s ní něco mít chceš, nebo ne. TY, ne ona. Takže buď v závislosti na tom oželíš milovaný chlast a zvládneš tam sedět u kofoly, anebo se klidně rozjeď a udělej ze sebe svedenou chudinku, která vlastně za nic nemůže.
Já bych vůbec neřekl, že se bojíš, ale že i ty sám chceš. Pokud bys nechtěl, aby se to stalo, tak s ní buď nepůjdeš nebo aspoň nebudeš pít. Tady jen hledáš obhajobu. Řekneš, že když piješ, tak pak moc neovlivníš, co se stane. Takže jsi vlastně z obliga, a ještě doplníš, že je ale blbý nepít. Takže nám vlastně říkáš, že je nevyhnutelný, aby se něco stalo, ale že ty za to nebudeš moct. Rozmysli si, co vlastně chceš. Nemusíš si to obhajovat před náma, ale před sebou.
Pokud ale můžu radit, vykašli se na sex se zadanou holkou a radši si ho vyhoň. Nestojí to za to! Tím spíš, že její borec je tvůj kamarád.
Nejdříve bych ti poradil : Nauč se pit. Ve tvém dotazu je úplně vidět, že to neumíš. Umění pit není návyk na alkohol. Umění pit je takový nějaký reflex a taková jakási sebekázeň, která tě udrží v klidu, i když máš draka. Musíš být silnější než ten opičák, co se v tobě probouzí. Jak sám píšeš, je to někdy těžký boj, ale dá se vyhrát.
No a k nadpisu tvého dotazu.
Raději hleď, ať se nedostaneš do situace, kdy budete někde v parku na lavce úplně sami a kdy ona se po tobě rozjede. Jak začneš vzdorovat, ona se namíchne a v tu chvíli může být zle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.