Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pernamentní zvýšená teplota

Od: dordan* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, co může způsobovat neustálou telotu okolo 37°C (konrétně 37,2 až 37,8 jak kdy, ale niž nebo výš to nejde).

Přítelkyně s tímto problémem byla už v únoru u lékaře, ten ji dal nějaké prášky, ale přesto měla teplotu dál asi měsic. Pak byl chvili klid, ale jestli ji měla nevi, protože dyž se ji pocitivě udělalo lip, tak se přestala měřit . Poté si toho znova všimla v květnu, opět doktor(změna doktora) ale zase odběry, testy(výsledky negativní), nějaké prášky a teplota nemizela. Pote se ji zase udělo lip (teplotu provázi bolest v krku, častějši bolesti hlavy a břicha+blbá nálada).

Opět se tohle všechno vrátio asi před 14 dny. Stejné příznaky, doktorka zase udělal testy, vše negativní, přesto ma zase stejen symptomy a opet tepltu.

Nevite nekdo cim to muze byt? Ja uz tem doktorum neverim...

dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

1x

Dobrý den,

není přítelkyně také často unavená? Měl jsem v mládí podobné příznaky a navíc k tomu častou únavu. Na příčinu přišel až imunolog - měl jsem v krvi zvýšené protilátky pro EB viru. Léčení bylo dlouhodobé Wobenzynem, ale jako jediné zabralo.

malvinka*
hodnocení

0x

Test na borelie byl také?

tomh*
hodnocení

0x

Toto jsem měl také, nakonec to bylo z nervů a pomohly mě krátkodobě antidepresiva..

dordan*
hodnocení

Testy na oba vyse zminene problemy ji delali a byly negativni. Osbne se take klonim k tomu, ze to ma z nervu. Jiz rok se totiz chysta na operaci s rukou, na kterou spadla a boli ji. A na operaci nemuzem dokud nebude upne zdrava (kvuli celkove narkoze ci co). Uz ji ji ale dvakrat kvuli problemum, ktere jsem popsal odlozili (teda myslim, ze poprve byla skutecne nemocna, ze ji i neco nasly - ale to bylo jeste pred temito problemy s teplotou - nejakeho zlateho stafylokoka, ci co - ale na to dostala prasky a podle testu co ji delali znova se teto nemoci zbavila), takze ted se snazi byt zdrava ale bohuzel ma porad problemy stou teplotou atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]