Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Registrace u 2 zubařů

Od: lufinek odpovědí: 4 změna:

Chtěl bych se zeptat, zda se registrací u nového zubaře automaticky ruší ta u minulého nebo zda je možno být registrován u dvou zubařů? Z důvodů zaměstnání daleko od místa, kde jsem měl minulého zubaře jsem se registroval v místě mého zaměstnání, ale nevím, jak dlouho budu tuto práci mít, tak se mě nechce ještě od toho původního odcházet. Děkuji všem za případné zkušenosti.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tady se podívejte ordinace.cz/...

Pokud jste se registroval u nového, ta původní registrace se zruší. Asi by bylo vhodné se starým zubařem promluvit a vysvětlit důvod a až se zas vrátíte, ošetřil/registroval by Vás opět ten starý.

lusinda

Dobrý den, je možné, že registrace může být až za 6měsíců?Chtěla jsem se nechat jen ošetřit protože moje zubařka už tam nebyla a bohužel jsem vyplnila registrační papír. Bylo mi sděleno,že ke své lékařce můžu znovu až po 6měsících, dřív by si nemohla vykázat na pojišťovnu. Takže teď musím půlroku čekat :(

Neměla jste registraci podepisovat, zubařka Vás mohla ošetřit i bez ní, pojišťovna by jí výkon proplatila.

Je možné měnit lékaře 1x za 3 měsíce-přečetla jste si ten odkaz?

lusinda

Bohužel mi to došlo pozdě, co podepsala, jsem u zubaře vyklepaná, že ani jméno nevím.. Jsem blbá, teď už to vím, nerada bych přišla o svojí zubařku. Článek jsem četla,ale u toho novýho stále tvrdí že až po 6měsících, přeci platí pro všechny stejně 3měsíce,nemůžou to mít přeci jinak že?Registrace nelze u nich nijak zrušit že? jsou prý online a odesílají hned. Jestliže je to tedy 3měsíce i když oni tvrdí jinak, tak teď musím počkat a přihlásit zase ke své? a co kdybych ale potřebovala ošetřit?co dělat? zkusit jít ke své, ale vše si zaplatit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]