Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat, zda se registrací u nového zubaře automaticky ruší ta u minulého nebo zda je možno být registrován u dvou zubařů? Z důvodů zaměstnání daleko od místa, kde jsem měl minulého zubaře jsem se registroval v místě mého zaměstnání, ale nevím, jak dlouho budu tuto práci mít, tak se mě nechce ještě od toho původního odcházet. Děkuji všem za případné zkušenosti.
Tady se podívejte ordinace.cz/...
Pokud jste se registroval u nového, ta původní registrace se zruší. Asi by bylo vhodné se starým zubařem promluvit a vysvětlit důvod a až se zas vrátíte, ošetřil/registroval by Vás opět ten starý.
Dobrý den, je možné, že registrace může být až za 6měsíců?Chtěla jsem se nechat jen ošetřit protože moje zubařka už tam nebyla a bohužel jsem vyplnila registrační papír. Bylo mi sděleno,že ke své lékařce můžu znovu až po 6měsících, dřív by si nemohla vykázat na pojišťovnu. Takže teď musím půlroku čekat
Neměla jste registraci podepisovat, zubařka Vás mohla ošetřit i bez ní, pojišťovna by jí výkon proplatila.
Je možné měnit lékaře 1x za 3 měsíce-přečetla jste si ten odkaz?
Bohužel mi to došlo pozdě, co podepsala, jsem u zubaře vyklepaná, že ani jméno nevím.. Jsem blbá, teď už to vím, nerada bych přišla o svojí zubařku. Článek jsem četla,ale u toho novýho stále tvrdí že až po 6měsících, přeci platí pro všechny stejně 3měsíce,nemůžou to mít přeci jinak že?Registrace nelze u nich nijak zrušit že? jsou prý online a odesílají hned. Jestliže je to tedy 3měsíce i když oni tvrdí jinak, tak teď musím počkat a přihlásit zase ke své? a co kdybych ale potřebovala ošetřit?co dělat? zkusit jít ke své, ale vše si zaplatit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.