Dobry den, posledni dobou a prave ted mam jiz potreti za kratkou dobu virozu (bolest v krku slabost a ryma prip.zvys.teplota) a mam bud k tomu 2krat denne prujem nebo bolest bricha nebo pocit na zvraceni nevolnosti a huceni ve strevech. divne kruceni od hrudni kosti jdouci nahoru.ne teda vsechno naraz strida se to. Nikdy jsem tohle nemivala.(teda obcas kdyz neco smicham). Je toto normalni? Stravuju se behem nemoci spis malo trpim nechutenstvim a rozumne-zdrave. Normalne uz tak zdrave ne protoze mam zavislost na sladkem Samotny tyhle potize spolu s tou virozou me dost obtezuji a nejradsi bych pak byla celej den v posteli a to jsem vzdy s virozama zvladala dojizdet do prace ale ted jak to ma tenhle prubeh tak je toho uz moc. Dekuji za radu
Měla byste mít doma laktobacily a při prvních potížích je začít používat. Vyzkoušejte častěji jogurt, kyšky a všelijaká prcmáslí. Ty jsou ke střevní floře velice přátelské.
micka*
To me taky napadlo vyzkousim. Spis me zajimalo jestli je takovy prubeh normalni. Dnes mi uz zbyla vpodstate jen obr ryma a slabost.krk neboli a opet jsem mela ted prujem. Nejde mi do hlavy kdyz vir se drzi nekde v krku prip.nosohltanu jak to ovlivni traveni?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.