Nejste přihlášen/a.
Chodím do je dnoho kadeřnictví, klasicky bez objednání, střídají se tam 3 kadeřnice. Jedna z nich to bohužel absolutně neumí a už i několik mých přátel si na ni stěžovalo. Myslíte, že je vhodné prostě přijít a když tam bude ona, tak se otočit a jít pryč? Anebo když vyjde řada na mě a zrovna ona bude volná, tak pustit někoho předemnou nebo říct jestli mě může ostříhat jiná? Není to příliš drzé?
Chodím se dát odrbat na pánské. Stříhají tam 3 až 4 holičky najednou. Mám svou oblíbenou, která mě pokaždé ostříhá dobře. Už ví, jak to chci. Proto není vůbec drzé říct dalšímu zákazníkovi: čekám, až bude mít volno paní XY, jestli chcete, můžete jít.
Druhá možnost - objednat se přímo k ní. Pak přijít a říct: Jsem dneska objednaná na 10 hodin k paní XY.
Přijdete, zaplatíte, tak co je na tom drzého, když si chcete vybrat kadeřnici? To je úplně normální. Nestyďte se a klidně řekněte, na koho čekáte. Dělá to tak každý. Jaga.
Vůbec to není drzé,jako zákazník máte právo si vybrat.Přece si dobrovolně nezaplatíte službu se kterou máte špatnou zkušenost.Spíš mě udivuje,že to není na objednání.Taky to máme podobně a nejraději chodím jen k jedné s těch tří,hlavně i proto,že je sympatická a u melíru co trvá 3hod.je to důležité si i rozumět.Tak se rovnou objednávám k ní do deníčku.
Běžte tam předem, zeptejte se té nejoblíbenější, jestli se u ní dá objednat. Buď si vás zapíše na určitou dobu, nebo řekne, že se u nich neobjednává. Ale i to bude první krok k tomu, abyste se pak při čekání přímo na ni necítil trapně. Nepředpokládám, že byste se dozvěděl, že zákazníci musí jít na řadu podle toho, jak se která z kadeřnic zrovna uvolní. To by pak bylo lepší najít si novou provozovnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.