Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nespokojenost s kadeřnicí

Od: thomass* odpovědí: 6 změna:

Chodím do je dnoho kadeřnictví, klasicky bez objednání, střídají se tam 3 kadeřnice. Jedna z nich to bohužel absolutně neumí a už i několik mých přátel si na ni stěžovalo. Myslíte, že je vhodné prostě přijít a když tam bude ona, tak se otočit a jít pryč? Anebo když vyjde řada na mě a zrovna ona bude volná, tak pustit někoho předemnou nebo říct jestli mě může ostříhat jiná? Není to příliš drzé?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Není to drzé. Vy jste zákazník a máte právo si vybrat kvalitní služby za své peníze. Takže si klidně počkejte na kadeřnici s kterou máte lepší zkušenosti.

hodnocení

2x

Chodím se dát odrbat na pánské. Stříhají tam 3 až 4 holičky najednou. Mám svou oblíbenou, která mě pokaždé ostříhá dobře. Už ví, jak to chci. Proto není vůbec drzé říct dalšímu zákazníkovi: čekám, až bude mít volno paní XY, jestli chcete, můžete jít.

Druhá možnost - objednat se přímo k ní. Pak přijít a říct: Jsem dneska objednaná na 10 hodin k paní XY.

Přijdete, zaplatíte, tak co je na tom drzého, když si chcete vybrat kadeřnici? To je úplně normální. Nestyďte se a klidně řekněte, na koho čekáte. Dělá to tak každý. Jaga.

hodnocení

0x

Tak se objednej ke konkrétnímu člověku jinak sbohem a šáteček. Já se taky objednávám ke konkrétní doktorce když chci opravit nebo zkontrolovat zuby.

zwiki*
hodnocení

0x

Chodím k holičovi do jednoho salonu.Mám "svou" kadeřnici"a radši počkám až bude volná.Je to normální jednání odjakživa!

lucie*
hodnocení

0x

Vůbec to není drzé,jako zákazník máte právo si vybrat.Přece si dobrovolně nezaplatíte službu se kterou máte špatnou zkušenost.Spíš mě udivuje,že to není na objednání.Taky to máme podobně a nejraději chodím jen k jedné s těch tří,hlavně i proto,že je sympatická a u melíru co trvá 3hod.je to důležité si i rozumět.Tak se rovnou objednávám k ní do deníčku.

hodnocení

0x

Běžte tam předem, zeptejte se té nejoblíbenější, jestli se u ní dá objednat. Buď si vás zapíše na určitou dobu, nebo řekne, že se u nich neobjednává. Ale i to bude první krok k tomu, abyste se pak při čekání přímo na ni necítil trapně. Nepředpokládám, že byste se dozvěděl, že zákazníci musí jít na řadu podle toho, jak se která z kadeřnic zrovna uvolní. To by pak bylo lepší najít si novou provozovnu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]