Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název léku

Od: dota* odpovědí: 8 změna:

Hledám název léku, po kterém bych byl dost utlumený a nevnímal tíhu životní situace. Jedná se mi tak zhruba o 3 týdny, takže nic dlouhodobého. Vím jen o benzodiazepanech, ale podle zkušenosti s diazepamem, ten na mě vůbec neúčinkoval a na neurol sice ze začátku jo, ale potom přestal účinkovat a do nějakých obr dávek nechci jít, tak hledám něco jiného. Na závěr chci napsat, že otázka je na název léku, na nic jiného se neptám.

doplněno 23.09.16 10:47:

Kdyby měl někdo nějaký jiná tip, pro případ, že by na mě lexarin neúčinkoval, tak budu rád.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

Dobrý je lexaurin -ale je na předpis -obvodní lékař ho napíše

dota*
23.09.16 10:45
hodnocení

Díky.

lidus*
hodnocení

0x

Lexaurin-učinkuje hnet, Citalek a Citalon-nástup účinku je asi 10 dní.

doplněno 23.09.16 11:49:

Zkuste napsat k čemu vlastně lék potřebujete. Neurol je driák a máte-li zkušenosti s ním, pochybuji, že vám něco slabšího zabere. Co zkusit něco přírodního, bylinky?

dota*
hodnocení

Díky paní Liduš, díval jsem se, že Citalec je antidepresivum a to by mi na moji situaci nepomohlo. Ještě jednou díky za tip.

zebu
hodnocení

0x

Před několika lety jsem byla po úraze psychicky na dně. Pomohl mi Oxazepam, je na předpis. Brala jsem ho 3 měsíce a potom ze dne na den vysadila, když jsem se uzdravila a nepozoruji, že by mě to nějak poškodilo.

hodnocení

0x

Na někoho působí dobře Nootropil - je volně ke koupi, bez předpisu. Já jsem ho užívala kvůli jinému problému a přestala jsem, protože mi přišel až moc silný - měla jsem permanentně neuvěřitelně dobrou náladu. Jsem celoživotní optimistka, ale toto mi přišlo až nepřirozené.

hodnocení

0x

Mi napsal kardiolog ,,,ELICEA,,,,ale já ho ještě nebrala.Je to na celkové uklidnění,,Kvůli tlaku a nějaké takové ledabylosti.Ale s tlakem to nesouvisí..viz..příbalový leták,,

hodnocení

0x

Kvalitní 0,7 l vína,lepší než všechny chemické sra..ky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]