Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sůl s olivovým olejem

Od: liduli odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, také jste obdrželi emailem recept na domácí lék na mazání kostí, kloubu i svalů ze soli a olivového oleje? Zajímá mě, zda to někdo z vás vyzkoušel a nebo zda tomu věříte (podrobnosti receptu možno vygooglit), předem děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proč se tím chcete mazat? Jen tak, aby kůže na kloubech byla vláčná nebo máte problémy s kloiuby?

doplněno 22.09.16 16:42:

Liduli, jaká péče to je? Konkrétně?! Kolik je vám let? Chodíte k ortopedovi nebo jen k obvoďákovi? *hej*Olej je bezvadný na masáže. To ano. V rukách maséra je to opravdu malý zázrak. S tou solí bych byla opatrná, ta může působit jako piling, abrazivum a pokožku poškodit. Když máte v kloubu něco špatně, pak pomůže jen operace.

liduli
hodnocení

... ano, mám bolestivé koleno a i přes lékařskou péči mě neustále bolí :(

liduli
hodnocení

Babi, je mi +65, chodím k ortopedovi, léčí mě (Monovisc, guna knee - prý jsem ojedinělý případ, že mi monovisc nepomohl), kromě toho beru Chondro omega. Zaskočilo mě to letos, v zimě tzv "zmrzlé rameno", v květnu koleno a to se táhne doteď, zkrátka únava materiálu, asi se s tím musím smířit :(

Liduli, to rčení "únava materiálu", to se mi líbí. Budu to používat, místo svého hrubého: "Když jsou roky, tak je to na ho*vno.To není sprosté slovo, to je slovo, přesně vyjadřující stav věci." Jo? Můžu?

liduli
hodnocení

:)) jj, babi, určitě můžete, přeji hezký víkend, L.

mot
hodnocení

0x
sul,olivovy olej a pecivo mi uz nekolikrat donesli v restauraci ...ja blbec to snedl,misto toho,abych si tim potrel kolena...
liduli
22.09.16 17:00
hodnocení

:))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]