Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s Gamanožem

Od: termovika odpovědí: 3 změna:

Hezké odpoledne,

obracím se na Vás s prosbou, je tu někdo, kdo má zkušenosti s ozařováním Gamanožem?

Zajímalo by mě, zda je Gamanůž hrazen alespoň z části pojišťovnou, nikde na internetu to nemohu dohledat.

+ co vše Gamanůž obnáší.

Mám Adenom hypofýzy a jediným řešením je pro mě právě Gamanůž.

Předem děkuji za odpovědi a přeji hezký den.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já, na vašem místě, bych se spojila se svou zdravotní pojišťonou a tam si nechala odpovědět na všecky své otázky. Možná že spíše mailem. Aby měli čas vyhledat správné informace.

doplněno 22.09.16 16:47:

Termovika, to vás lituji. Nedejte se, držte se! Hodně síly a štěstí. *slunce*babka

termovika
hodnocení

Děkuji za odpověď, samozřejmě informace sháním všude, spíše mi šlo o to, jestli tu je někdo, kdo má zkušenosti s tímto ozářením. :)

hodnocení

0x

Zkušenosti nemám, ale hrazený je určitě plně VZP. Tady starší článek o Homolce kontobariery.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]