Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak se prosím získá sleva na picodi.com/... Kde najdu ten slevový kód? Když kliknu na využít slevu, chce to, abych obchod přidala do oblíbených, když kliknu na nadpis, přesměruje mě to do eshopu. Děkuji
Už jsem si myslela, že jde o reklamu, ale od tebe ji neočekávám. Tak jsem to vyzkoušela. Odkaz na slevu vede do e-shopu, všimni si v adresním řádku konce odkazu za .cz/ → pokud si v e-shopu objednáš po příchodu z Picodi, získáš podle mne zmíněnou slevu. Každý obchod si slevy organizuje jinak, některý takto, jiný prostřednictvím kódu, který je nutné zadat do objednávky.
Děkuji za odpověď, ale v objednávce chtějí zadat slevový kód. Po otevření odkazu jsou ceny v eshopu klasické.
Dobrý den, pokud nemáte vytvořený účet na Picodi, resp. nepřihlásíte se tam na svůj účet (po registraci), tak nevidíte slevový kód, který potom zadáváte (uplatníte) do objednávky v tom e-shopu - na stránce Košík (Doprava a platba - dole). Takže, nejdříve se registrujte na Picodi a potom už to snad půjde. Zdravím!
P.S. Na Picodi si klikněte vpravo nahoře na Moje slevy a tam dole v okénku je vytvoření účtu.
A po přihlášení se na Picodi vidíte nějaký kód, který by se dal zapsat v e-shopu? Přes Picodi Vás to přesměruje k výběru knih v tom e-shopu a až v Košíku by se měl tento kód zapsat.
elisa24 - podle článku (viz odkaz) je to nový, resp. další z řady "slevomatů"na našem trhu.
V tom článku se píše, že je to velmi snadné k použití, ale bude tam asi háček. Ono nepůjde o to, že si vyberete někde v e-shopu zboží, které chcete a na Picodi dostanete slevu. Spíše si vybíráte z nabídky slev na Picodi (a jejich FCB) - a zboží, které nepotřebujete, ale je tam příslib slevy, tak proč by to nemohlo ležet potom doma . Ona ta sleva nebude zadarmo, tak si na to dejte pozor. Např. ta nabídka slevy na dopravu u Picodi je stejná jako v tom e-shopu (a podmíněná cenou objednávky), tak to ani žádná nová sleva není. Takže, nakupujte s rozumem. ceskenoviny.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.