Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Picodi.com - sleva

Od: elisa24® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, jak se prosím získá sleva na picodi.com/... Kde najdu ten slevový kód? Když kliknu na využít slevu, chce to, abych obchod přidala do oblíbených, když kliknu na nadpis, přesměruje mě to do eshopu. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Už jsem si myslela, že jde o reklamu, ale od tebe ji neočekávám. Tak jsem to vyzkoušela. Odkaz na slevu vede do e-shopu, všimni si v adresním řádku konce odkazu za .cz/ → pokud si v e-shopu objednáš po příchodu z Picodi, získáš podle mne zmíněnou slevu. Každý obchod si slevy organizuje jinak, některý takto, jiný prostřednictvím kódu, který je nutné zadat do objednávky.

hodnocení

Děkuji za odpověď, ale v objednávce chtějí zadat slevový kód. Po otevření odkazu jsou ceny v eshopu klasické.

ben®

Dobrý den, pokud nemáte vytvořený účet na Picodi, resp. nepřihlásíte se tam na svůj účet (po registraci), tak nevidíte slevový kód, který potom zadáváte (uplatníte) do objednávky v tom e-shopu - na stránce Košík (Doprava a platba - dole). Takže, nejdříve se registrujte na Picodi a potom už to snad půjde. Zdravím!

P.S. Na Picodi si klikněte vpravo nahoře na Moje slevy a tam dole v okénku je vytvoření účtu.

doplněno 24.09.16 14:16:

A po přihlášení se na Picodi vidíte nějaký kód, který by se dal zapsat v e-shopu? Přes Picodi Vás to přesměruje k výběru knih v tom e-shopu a až v Košíku by se měl tento kód zapsat.

doplněno 24.09.16 20:38:

elisa24 - podle článku (viz odkaz) je to nový, resp. další z řady "slevomatů"na našem trhu.

V tom článku se píše, že je to velmi snadné k použití, ale bude tam asi háček. Ono nepůjde o to, že si vyberete někde v e-shopu zboží, které chcete a na Picodi dostanete slevu. Spíše si vybíráte z nabídky slev na Picodi (a jejich FCB) - a zboží, které nepotřebujete, ale je tam příslib slevy, tak proč by to nemohlo ležet potom doma . Ona ta sleva nebude zadarmo, tak si na to dejte pozor. Např. ta nabídka slevy na dopravu u Picodi je stejná jako v tom e-shopu (a podmíněná cenou objednávky), tak to ani žádná nová sleva není. Takže, nakupujte s rozumem. ceskenoviny.cz/...

hodnocení

Děkuji za odpověď, ale jsem tam přihlášená a opět mě to přesměruje do eshopu.

doplněno 24.09.16 19:11:

Aha, to je jen reklama, že jsou v obchodě slevy až 60 %, není to slevový kód.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]