Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Balík do ruky - kam si mám objednat zboží

Od: panibalickova odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

zatím ještě nemám moc zkušeností s objednáváním balíku do ruky ani s PPL, vždycky jsem si to vyzvedávala na poště, ale chtěla jsem se zeptat zkušenějších, jak to v praxi chodí, když bydliště mám v místě A, ale zaměstnání mám v místě B, které je od místa A vzdálené 25 km. Mám si do objednávky napsat adresu domů nebo do práce? Jestli mi to zboží dovezou do práce třeba až ve 4, tak to už tam nebudu. A zase naopak jestli si to objednám domů a balík budou doručovat např. v 10:00 hodin ráno, tak budu v práci a ne doma. Myslím, že zrovna Česká pošta ani nezavolá, v kolik hodin to budou doručovat a jestli zrovna v tu dobu budu doma, nebo ano?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A kdo poveze? PPL, nebo ČP?

PPL Vám zavolá, tam se můžete domluvit na času doručení, pokud půjde balík do ruky ČP a odesílatel tam zadá e-mail a Váš mobil, pošta Vám pošle e-mail+ SMS o doručení. U pošty si můžete zavolat a objednat nové doručení, pokud Vás nezastihnou, to je zdarma. Ve větších městech rozvážejí dokonce 2x denně, můžete si vybrat, zda dopoledne, nebo odpoledne? Samozřejmě pokud by Vás ČP nezastihla, vyzvednete si ho na poště.

ohneta*
hodnocení

0x

Pokud bude v práci i po 16. hodině někdo, tak vám ho tam nechají.

mot
hodnocení

0x
zeptejte se v praci,v kolik k vam jezdi posta a budete mit jasno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]