Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak navázat kontakt?

Od: octrs odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím o radu.
Před půl rokem jsem se přestěhoval kvůli práci do úplně cizého města, nikoho tu neznám, kromě pár lidí z práce. Je mi 22, jsem stydlivý, plachý, neumím navázat kontakt, v podsttě není ani kde, neboť v podtstaě nikam nechodím, na žádné párty apod., jednak z toho důvodu, že mě to nijak nebere a hlavně ani nemám ským. Na ulici potkávám spoustu hezkých holek, ale prostě nepoznám, jestli jim jsem sympatciký nebo ne a jak popř. navázat komunikaci.

Děkuji za každou radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

balzerka
hodnocení

3x

Zjistěte si, jaké jsou ve městě zájmové organizace a kurzy. Prohledejte místní tisk, zeptejte se v IC, jen neseďte a nefňukejte. Jinak v zimě budete ještě víc sám. Vypište si všechno a zkuste co nejvíc. Sportovní akce, různá cvičení, fitko, turistika,kurzy třeba vaření, fotokroužek, výtvarný nebo taneční pro dospělé.Poznávací zájezdy,s mladýma ochráncema přírody opravovat kapličky a jezdit sekat louky. Některé muzeum dělává přednášky a exkurze. Nebo začněte s výukou cizího jazyka / teď kurzy začínají/. Tam všude se najdou lidi a slečny také. Někde fungují ochotníci a brali by občas někoho na malé role. Někde potřebují pomoc při akcích, ať jsou to cyklistické závody nebo maraton. V práci není nikdo, kdo by někam chodil a vzal vás s sebou? Myslím třeba večer na volejbal či florbal. To by byl čert, abyste nic, nikoho nenašel. A že to neumíte? Jste mladej a plno věcí se dá naučit. A zároveń tam můžete nějakou fajn dívku potkat.

junkers*
hodnocení

0x

Co si tak dát na krk pikslu s přívěškama a nabízejte to kolemjdoucím za 50,- kč/kus. :)

misa33
hodnocení

0x
Z jakeho si města?

hasha*
hodnocení

0x
Jestli jsi v Praze ráda pomůžu :)

hodnocení

0x
Proč ne seznamka? Já tak našel manželku. Jen počítej s tím, že na prvním rande to nejspíš nevyjde a neber to tragicky. Nemusíš se líbit Ty, nebo ona, nebo si prostě nekápnete do noty. Brzy ale najdeš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]