Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemám kamarády

Od: martinek34556 odpovědí: 4 změna:
Je mi 14 a už nemám žádné kamarády. Dnes jsem poslal někam svoje poslední kamarády.Stalo se to tak že o prázdninách jsem s nimi nebyl skoro vůbec v kontaktu tak se dotyčný skamarádil s někým jiným,prostě mě vyměnil dokonce mě ani skoro už nepozdraví.Před asi třemi měsíci jsem měl docela dobrého kamaráda ale byl to teplouš a nutil mě vy už asi víte k čemu tak jsem se na něj vy al.Pořád měl hnusný narážky atd.Ale teď to vypadá nadějně,chodí k nám do třídy moc se sním nikdo nebaví.Už si delší dobu docela rozumíme ale nevím jak na něj zapůsobit aby jsme byli nej kámoši,já jsem se snažil být kamarádům vždy maximálně věrný a nelhal jsem jim jenže si toho nikdo moc nevážil.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

balzerka
hodnocení

6x

Proč to bereš tak vážně? V tomhle věku má být v přátelství humor, akce, dobrodružství, volnost. Když budeš tak upjatě viset na někom, tak ho to bude odrazovat. A jestli jednou budeš takhle řešit vztahy s dívkami, tak pro ně budeš stejně nepřitažlivý.

hodnocení

0x

Nikde není psáno, že se s Tebou třeba Pepík a Honza musí kamarádit. Proč jsi takový a posíláš je do pryč? Nikde není přece podmínka, že Tvůj kamarád nemůže kamarádit ještě s někým dalším. Máš příliš majetnické sklony, chceš mít kamaráda jenom sám pro sebe a to v životě nejde. Člověk se pohybuje mezi lidmi, navazuje vztahy, kamarádství, nabaluje na sebe další lidi.

Není hezké poslat jinak orientovaného kamaráda k šípku /jen kvůli tomu, že takový prostě je/ a teď ho zase lákat zpátky. Je to z Tvé strany spíš zoufalství. Když měl předtím nejapné narážky, myslíš, že teď už je mít nebude, až se otrká? Proč chceš mermomocí uzavřít kamarádství s někým, s kým si určitě nebudeš rozumět? Z toho bude vždycky pramenit nepochopení.

Nejlepší bude začít se sportem. Mezi fotbalisty, cyklisty, atlety, tenisty apod. určitě najdeš plno kamarádů, které spojuje sport. Jen nesmíš být příliš majetnický a přivlastňovat si je jen pro sebe. V tom děláš chybu. Můžeš mít třeba 10 kamarádů a rozumět si s nimi. A oni také tak. Čím víc kamarádů, tím víc zážitků, legrace, vzpomínek... Jaga.

martinek34556
hodnocení

Ale ten že třídy to je úplně ňekdo jiný tamten už tady ani nebydlí.A ten co mně vyměnil,byly jsme třeba na kole a pořád mi ujížděli nebo mi chtěli udělat něco s brzdama a to si myslím že už je vážné.
martinek34556
hodnocení

Byli jsme skoro před křižovatkou odpočívali jsme,představte si co by se mohlo stát kdybych si nevšim že mi něco chce udělat s brzdami *sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]