Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč když jsem byl častěji venku...?

Od: fed odpovědí: 5 změna:

Chci se zeptat byl jsem často venku a nedokážu si to vysvětlit ale vyráznější povrchovou plíseň co jsem měl na hrudníku mě po pár týdnech kdy jsem byl častěji venku skoro zmizela zůstali jenom slabší čáry.Proč plíseň takhle zmizela i když jsem jí ničím nemazal tak prostě jsou už jenom slabé čáry.:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

3x

Možná právě proto. Plísně nemají rády sluneční záření a obecně se nedrží na místech, která jsou dobře větraná. Takže pohyb na čerstvém vzduchu a slunce nejspíš udělaly svoje.

hodnocení

2x

Hodně záleželo na tom, z jakého materiálu jste měl oblečení. Trošku se zapotit v umělině a je neštěstí hotové. *plac*

hodnocení

0x

Mohl bys být konkrétnější a sdělit nám o jaké onemocnění šlo? Přesný lékařský název a čím si to jinak mazal. Může to být docela užitečná informace tak doufám že si to nenecháš pro sebe.

fed
hodnocení

Povrchová mykóza

Jinak jsem jí vlastně zkoušel mazat canesten krémem.

lidus*
hodnocení

0x

Na plísně je nejhorší tričko s pogumovaným obrázkem, hlavně takové co koupíte někde na tržnici ale bohužel i u kvalitních a drahých triček se s tím můžete setkat. Chodit v létě bez trička je to nejlepší řešení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]