Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Živnost - podmínky

Od: tonig* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co vše musím splňovat abych si mohl zřídit živnost nebo-li lépe řečeno co vše udělat proto. Jsem 4 měsíce po škole a vystudoval jsem Elektrikáře- silnoproud s maturitou. Vyhlášku mám 50- paragraf 5 pouze. Chtěl bych si udělat certifikační kurz jablotronu a následně montovat alarmy od jablotronu, jako přivýdělek. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ylo2o28pi
hodnocení

0x

Je to koncesovaná živnost a potřebuješ 2-3roky praxi a nebo odpovědného zástupce(který toto splňuje) a ponese svojí kůži na trh místo tebe.

Toho už máš?

doplněno 20.09.16 10:56:

Tak utíkej na živnostenský úřad.

tonig*
hodnocení

Jojo... ten by byl.

dam®
hodnocení

0x

Ahoj, máš problém, pro živnost elekro musíš mít §6a, což je podmíněno praxí. Tak ještě chvilku nabírej zkušenosti, šetři na vybavení a jdi do toho. Tržím palce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]