Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nabídl jsem nějaké věci přes jeden český internetový bazar a dnes mi přišla nabídka od zájemce, že by si jich odemne vzal více kusů. Řekl, že by to bylo nejlepší přes dobírku nebo kurýrem a tak jsem se chtěl zeptat na to jak je to s tím, když pošlu nějaký větší balík přes dobírku/kurýrem do zahraničí ( Slovensko )? A peníze v korunách mi normálně příjdou na účet?
Děkuji za odpovědi a pochopte, že jsem v tomto úplný laik.
Myslím, že by bylo nejlepší, kdybyste si zvážil zásilku, zjistil cenu poštovného na Slovensko, napsal celkovou částku kupujícímu a on Vám částku poslal v cenném listě. Tak budete mít jistotu, že si balík vyzvedne a nevrátí se Vám, a že za převod na Váš účet nezaplatíte vyšší částku.
Já na Slovensko momentálně neposílám, ale pokud jsem dříve něco posílala, vždy takhle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.