Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Panická hrůza ze zubaře

Od: papene* odpovědí: 8 změna:

*modla*Jak tomu předejít?

*modla*Je to je moje noční můra,vždy když se blíží to hrozné datum*zed*

A to chodím pravidelně.

doplněno 15.10.09 22:00:

*ee*Zítra tj.16.10 v 8h.*plac*

doplněno 16.10.09 12:53:

Díky počasí zubař přesunut na 30.10.*modla*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dracek*
hodnocení

0x

Zubař kdo to řekl ,prchám *bezim*

pu®
hodnocení

0x

Papane, nebojte se ničeho *mala* (to se řekne, co? *hi* ). Já mívala ze zubaře strach obrovský - do doby, než jsem našla skvělou zubařku. Z čehož plyne, že podle mě záleží hlavně na tom, na jakého narazíte lékaře. Moje zubařka mi všechno do puntíku vysvětlí, vysvětluje i při činnosti, takže nehrozí, že bych se něčeho lekla, a pokud si řeknu, vždy mi dá injekci proti bolesti (stojí to pár peněz navíc, ale za ten klid mi to vážně stojí *uf* ). Pokud s Vámi Váš lékař "nemluví" (nevysvětluje...), zkuste ho o to poprosit - někoho to prostě jenom nenapadne. A kdykoliv by Vás něco bolelo, ozvěte se, řekněte si o injekci - máte na ni jako platící zákazník právo. A aby se nic nedělo, samozřejmě dodržovat všechny lékařem dané rady (měla jsem příšernou zubařku - nic nevěděla, nic neporadila, nic neopravila - a když, tak špatně.. *bzum* , ale od té doby, co mám tu svoji současnou, se moje zubní výbavička rozrostla o takových 20 cm a kazy nikde...). Zkuste zkrátka myslet na to, že Vám nic nenajde, a i kdyby, tak máte jak zařídit, aby to nebolelo. A pak sem hoďte datum a my na Vás budeme myslet a nebude bolet vůbec nic! *hej**slunce**mala*

doplněno 15.10.09 21:51:

Pardon, samozřejmě PapEne... *hi*

papene*
hodnocení

:)Ona je zlatá.Nic proti ní nemůžu řict.

Na injekce se ani neptá.Ví,že ty mě nevadí.A to už jsem měla 2*smich*během asi 15let co mě ošetřuje.

Ale ten zvuk brrrrrrrrr,rouška přes pusu.

Snad do rána zapadnem sněhem a já se nedostanu do Prahy.A co si tím vlastně pomohu?Nic.*bzum*

pu®

Papene, ráno si dejte hrnec kafe *kafe* , uvědomte si, kolik na Vás myslí lidí (celá poradna *hej* ) a myslete na večer, až budete zase doma a budete mít všechno za sebou. Jestli Vám vadí zvuk nástrojů, vemte si nějakou hudbu do uší. Nikoho tím neurazíte a sobě pomůžete. Já jsem naposled byla v takovém klidu a tak unavená, že jsem málem usnula na křesle, když mi moje dr. měnila plombu :D A co se roušky týká - koukejte jinam. Určitě má paní dr. v ordinaci obrázky. Nebo zavřete oči a zaposlouchejte se do té hudby, co Vám půjde do sluchátek. A vůbec se ničeho nebojte, protože není čeho *mala* .

doplněno 15.10.09 22:21:

A chtěla jsem sem dát obrázek, ale vůbec mi to nešlo *bum* Tak jen *palec*

doplněno 15.10.09 22:26:

Zítra v 8 myslím na Vás *mala*

Panická hrůza ze zubaře

hodnocení

0x

Já mám zase větší strach z bolesti zubů více než ze zubaře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]