Ahoj, udělal jsem hroznou blbost, už celý týden mě to tíží, skoro nespím, málo jím a nemuzu prestat myslet na to, že jsem ji ublizil. Ublizil jsem holce, kterou znam krátkou dobu, ale i tak se do mě zazrala. Několikrat jsem ji napsal, ze me to strasne mrzi, no, ona mi napsala, ze by bylo lepsi si nepsat. Blokla si mě. Vetsi cast me by ji chtela videt a omluvit se ji z oci do oci, ta menší část se bojí, že se ztrapnim a ona by to rikala kazdemu.Chtel bych to urovnat a proto ji chci videt, i když nevím, jestli mi vubec odpusti.Co byste dělali vy Jeli byste za ni i za cenu toho, ze by se vam treba vysmala do tvare nebo poslala rovnou do haje? Musel jsem se vypsat...
Už jste se omluvil a nechejte toho. Stačí! Už takové omlouvání a vysvětlování může být obtěžující. Navíc, stejně nepomůže. Prostě vás nechce! Dejte jí pokoj, respektujte to, že nechce.
Nevím co jsi mohl udělat tak strašného, ale respektovala bych to, že už tě vidět nechce. Proč se v tom furt dloubat, zdá se mi, že pro ní je to uzavřené. Pro tebe je to dobré poučení pro příště.
Jel bych za ní a omluvil bych se osobně. Pokud před tebou zavře dveře tak to řekneš přes dveře a kytku necháš venku.
Omluvě se vysměje jen hlupák, aspoň budeš vědět jak na tom je... Jestli odpustí nebo ne záleží na ní. Pokud ne, tak je chyba dolejzat, to bys jen zhoršil..
Pokud vás to takle trápí, jel bych za ní a omluvil se, jestli to vezme nebo ne už nechte na ní to už není vaše věc a tím to "uzavřete" protože jinak na to budete muset stále myslet a stále se k tomu vracet...
Jeď za ní. Ono je vždycky lepší, vypovídat si vše z oka do oka", než někde přes FB či SMS. A jestli Tě i tak odpmítne...Nu, což už. Budeš vědět, že jsi udělal pro nápravu vše, co jsi mohl. Držím pěsti.
Pokud si vás blokla, další kontakt by byl už přímé obtěžování. Trochu hrdosti a pro jiný případ více myslet a nechovat se tak, aby jste se pak musel omlouvat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.