Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde si vzít půjčku

Od: jenda5 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. Chci si vzít půjčku 44000kč, před pár dny mi skončila zkušební doba. Je mi 19 let a ve zkušební době jsem bral 12500 měsíčně, teď budu brát víc, ale zatím nevím kolik. U jaké společnosti si vzít půjčku tak na dva roky? Nemám žádné dluhy a podobně, takže tohle by neměl být problém. Já se v tom vůbec nevyznám a potřeboval bych poradit, vím, že si hodně připlatím, ale nechci něco podepsat a ke konci zaplatit jednou tolik. Je tady někdo ochoten mi poradit?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vixen
hodnocení

2x

NEPUJCOVAT SI ! Nezlob se na mne, banky se chovaji jako lichvari. O tom se moc nevi, ale jedine arabske banky si neberou urok, ale ty tady nemame. Radeji si pockej, nasetri si a pak si kup, co chces. 44 tacku zas neni tak moc, Nasetris rychle.

danys*
hodnocení

0x

Air bank,

Mbank- první půjčka ve výši 40k a zaplatíte pouze 800 kč poplatek.

doplněno 19.09.16 09:06: Mbank mi tuto půjčku porad nabizi- mám tam účet. Airbank 60k a preplatite při včasném splácení 4k za rok a pul.
Jak zde již bylo řečeno,nejlepší je žádná půjčka, ale pokud ji potřebujete,tak bych volil něco takového
jenda5
hodnocení

Pouze 800?! Děkuji za odpověď, jen si nejsem jistý, zda mi banka půjčí, jestli nemají vysoké nároky.

jenda5
hodnocení

Banka mi půjčku zamítla

A která zamítla- mBank? Budete to muset obejít, zkusila bych klasiku- KB, spořku, ve Vaší situaci bych asi neřešila, jestli někde zaplatim za období pár set navíc?

A někdo z rodiny si nemůže půjčit? Přece jen, pokud by měl někdo z blízkých účet s historií, není půjčka problém...

doplněno 19.09.16 08:08:

..tedy myslím obejít banky v okolí a poptat se na podmínky půjčky

john*

za sebe doporučuju EquaBank, maximální spokojenost

hodnocení

0x

Jendo, na co tu půjčku potřebujete? Co je tak moc nutného, že se chcete zadlužit? Už bydlíte ve svém bytě? Zařizujete se? Nebo peníze potřebujete na nějeký dopravní prostředek?

sak
hodnocení

0x

A proč si jednoduše nenajdeš nejvhodnější na porovnávačích z nabídky? Jinak, mě se osobně líbí ta půjčka Zonky.cz určitě tam dostaneš lepší úrok, než v bance, protože budeš asi trochu rizikovej vzhledem k věku a tak.Tady ti bude stačit být zajímavý a napsat příběh *klik*

Já bych teda pobočky rozhodně dneska už neobíhal. Všechno pěkně v klídku u počítače *cteni*

mopet*
hodnocení

0x
V prvé řadě bych se zeptal tam kde máte účet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]