Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chci si vzít půjčku 44000kč, před pár dny mi skončila zkušební doba. Je mi 19 let a ve zkušební době jsem bral 12500 měsíčně, teď budu brát víc, ale zatím nevím kolik. U jaké společnosti si vzít půjčku tak na dva roky? Nemám žádné dluhy a podobně, takže tohle by neměl být problém. Já se v tom vůbec nevyznám a potřeboval bych poradit, vím, že si hodně připlatím, ale nechci něco podepsat a ke konci zaplatit jednou tolik. Je tady někdo ochoten mi poradit?
Air bank,
Mbank- první půjčka ve výši 40k a zaplatíte pouze 800 kč poplatek.
Pouze 800?! Děkuji za odpověď, jen si nejsem jistý, zda mi banka půjčí, jestli nemají vysoké nároky.
A která zamítla- mBank? Budete to muset obejít, zkusila bych klasiku- KB, spořku, ve Vaší situaci bych asi neřešila, jestli někde zaplatim za období pár set navíc?
A někdo z rodiny si nemůže půjčit? Přece jen, pokud by měl někdo z blízkých účet s historií, není půjčka problém...
..tedy myslím obejít banky v okolí a poptat se na podmínky půjčky
A proč si jednoduše nenajdeš nejvhodnější na porovnávačích z nabídky? Jinak, mě se osobně líbí ta půjčka Zonky.cz určitě tam dostaneš lepší úrok, než v bance, protože budeš asi trochu rizikovej vzhledem k věku a tak.Tady ti bude stačit být zajímavý a napsat příběh
Já bych teda pobočky rozhodně dneska už neobíhal. Všechno pěkně v klídku u počítače
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.