Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobré ubytování kousek od vlaku v Praze

Od: dajka® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, příští týden jsme se chystali se synem na pár dní do Prahy a považovala jsem za samozřejmé, že se zase ubytujeme v hostelu Kolbenka ve Vysočanech. Ovšem k mému překvapení mají plno! Jelikož syn je postižený a musíme mít na pokoji jak soc. zařízení, tak televizi, nevíte někdo prosím o odpovídajícím ubytování, třeba i ve vzdálenosti 20 km od Prahy? Děkuji za veškeré podněty.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zoy*
hodnocení

0x

Dobrý den, podívejte se na Hostely, je jich spousty i v centru za slušné peníze a vím, že mají i sociální zařízení apod. Určitě něco najdete. Kamarádka takhle jezdí do Prahy spostu let a je spokojená :) vím, že si to dokonce hledá na stránkách www.booking.cz, tam ji i vyjede, které jsou v daném termínu volné. Tuto stránku používám taky, ceny ubytování jsou přijatelné, pokud samozřejmě někdo nehledá 5-ti hvězdičkový hotel.

Ať najdete něco pěkného *slunce*

doplněno 16.09.16 15:24:

Omlouvám se, původně jsem četla hotel a teď až hostel. Takže jsem radila asi zbytečně *zed*

balzerka
hodnocení

0x

Jezdívám občas do Prahy, ale ubytovávám se v Černošicích u známých. Levnější pražské ubytovny jsou plné Ukrajinců. Z Černošic jezdí vlaky na Smíchov i hl. nádraží PHA každou chvilku. Když na ten vlak jdu, vidím ,že tam jsou možnosti ubytování / penzion, hotýlek/.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]