Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ekzem jak dolecit

Od: helannnnnnn odpovědí: 3 změna:
dobrý den objevil se mi ekzém a zašla jsem k dr. ten mi dal mastičku belogen mast ta mi ekzém zmírnila nikoli dolecila. chtěla jsem se zeptat čím to mám dolecit jakou masti či mám zajít znovu za dr.
děkuji za odpovědi
ekzem se mi objevil z používání jaru

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, "moje" paní lékařka mně na závěr návštěvy vždy říká: "Objednejte se na kontrolu, přijďte se potom ukázat a kdyby byl nějaký problém, tak si k nám zavolejte". A to je i má rada.

Nemá význam doléčovat, když to lékař nevidí (nebo si to zhoršíte něčím nesprávným). Zdravím!

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím. Ekzém se objevuje v závislosti na ročním období, stresu, stravě. Nelze ho "(do) vyléčit". Ale co mám odkoukané od sebe, musím si hlídat cukr, když si dám sladké, vím, že odpoledne se začnu škrabat.

Doporučuji Jarishovu vodu/roztok, na potírání ekzémů super. Z volně prodejných mastí mi pěkně působí Infadolan, ačkoli je určený na něco trochu jiného.

iz*
hodnocení

0x

Já souhlasím s Benem, jděte znovu k lékařce.

Cizí zkušenosti by Vám mohly pomoci (spíše náhoda) nebo Vám exém zase zhoršit (pravděpodobnější). Já bych to na Vašem místě neriskovala...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]