Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oční klinika - doporučení pro vyšetření/oper

Od: geox® odpovědí: 6 změna:

Rozhodl jsem se pro řešení zhoršení zraku způsobeném částečně šedým zákalem výměnou čočky (což i lékaři navrhují). Vím že v ČR je na výběr z mnoha očních klinik kde je různá kvalita a modernost vybavení a různě šikovní a zkušení lékaři. Protože nechci udělat chybu ve výběru zařízení chtěl jsem zeptat zda mi někdo můžete doporučit na zákl. nějakých zkušeností kam se objednat? Event. kam ne...

Půjde o výměnu čočky za umělou kvůli zákalu a silnějším dioptriím (korekce) + komplikace je u mě poúrazový zelený zákal (udržuje se ale kapkami víceméně ve stabilním stavu).

Chtěl jsem někoho kdo má opravdu dobré vybavení a hlavně zkušenosti a zájem odvést vyšetření i event. operační výkon v maximální kvalitě.

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V docela krátkém rozmezí absolvovala operaci moje babička a dobrý známý. Babička někde v Hradci, známý ve Zlíně. Obojí suprové jednání, nicméně Zlín jsem slyšela vychvalovat opakovaně od různých lidí právě kvůli profesionalitě při zákroku. Jméno kliniky Vám neřeknu, ale někdo ho určitě zmíní. Já se operace (silné dioptrie) dost bojím, zatím na ni nechci, ale pokud se někdy odhodlám, bude to určitě tam.

Zlín klinika Gemini primář Stodůlka.

hodnocení

0x

Na oči je údajně nejlepší Zlín, záleží, odkud jste? Nebo potom je super Lexum Praha. Také jsem přemýšlela kdysi o operaci, konzultovala jsem s oční lékařkou. Jinak ten glaukom mám také, držím si stabilně -s kapkami Lumigan- 15. Pokud nemáte nějaké výkyvy u tlaku, tak je to v pohodě.

jabraka*
hodnocení

0x

pokud máte blízko do Prahy,doporučuji oční kliniku ve Vojenské nemocnici.

JABRAKA

hodnocení

0x

Podle chvály odoperovaných pacientů je klinika Gemini a Lexum nejlepší. Mají svá střediska po celé republice. ;) Zadejte tyto názvy + jméno vašeho města. Strejda Gůgl bleskově najde.

fialka*
hodnocení

0x

Již je psané, Zlín Gemini, prim. Stodůlka.

Velmi dobré zkušenosti od známých, mám dojem, že i V. Klaus byl zde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]