Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Léčba lupénky-kosmetika Dr.Michaelse-znáte?

Od: ajka79* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,prosím Vás máte někdo zkušenosti s léčbou lupénky kosmetikou Dr. Michaelse z Austrálie?Já si to nyní koupila,užívám to týden a zatím výsledky nic moc,ale po týdnu nemohu čekat zázraky ,že.Je pravda,že lupénka je hladší a není tolik šupinatá.Akorát mě ložiska hodně svědí.A cena...No cena je teda vysoká.Vyzkoušela jsem už i léčbu ON CLINIC v Brně,kde úspěšnost je velmi vysoká,ale bohužel na mě teda nezabrala...Tak nevím zda zabere Dr. Michaels.Na netu i v TV jsem se dozvěděla jaká je velká úspěšnost této léčby a že doktoři hlásají pro to, aby tato kosmetika byla brána jako léčivo a tudíž by to hradila pojišťovna.Předem děkuji za všechny informace od Vás. Zdravím Ajka

doplněno 12.11.09 12:03:

Tak musím tuto kosmetiku jen a jen dopotučit...Opravdu mi pomáhá.Ložiska se vyhladily a na některých místech už zmizely úplně...Ještě mám před sebou 4 týdny kůry.Je to opravdu zázrak,když vezmu v potaz co všechno už mám za sebou a marně...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

1x

Shodou okolností tu byla kamarádka, kt. psoriázou trpí léta a moc si Michelise pochvalovala, říkala, že dříve jí už nezabralo nic a teď má kůži úplně hladkou a moc si to užívá a vychutnává krátké rukávy, kt. před tím nenosila, protože psorku má na loktech.

pt*

Tak zde očima hltám všechny rady na lupénku pro mého bratra. U něj se objevila lupénka v 19 letech před maturitou, a to ze dne na den. Šla jsem s ním na pohotovost, kde mu řekli, že je to lupénka , a že je to na celý život. Byl to pro něj šok, Měl to po celém těle, od hlavy až k patě. Musel ihned do nemocnice, kde si nějaký čas pobyl, ale má potíže celý život /jde mu na 60 let/. Vyzkoušel moře, hors. sluníčko, ale žádná velká změna, zase se to vrací. Je moc dobře, že jsou metody na zlepšení, člověk se stále dovídá něco nového, co pomáhá. PT

hodnocení

0x

Ajko, je to na prd, smiř se s tím, že nepomůže nic.*ee* Fix, vůbec nic! Trápím se s tou mrchou nějakých 30 let. Mám odzkoušeno všechno. Úplně všechno. *hej*Celý ten problém vychází odněkud zevnitř a ti, kdo léčí kůži, se jen snaží zlikvidovat důsledky. Mi se to povedlo až teď, mám kůži čistou (na jak dlouho?), ale ta potvora mi žere a likviduje klouby. Říká se tomu psoriatická artritida a bolí to přímo zběsile. *blee*Antirematické prášky a kortikoidy nejsou žádná sranda na žaludek, játra, ledviny, odvápňování kostí. Pomohlo by nastěhovat se k moři, kde to bylo super. Ale na zpáteční cestě jsem se stejně osypala.*cert* Je to prostě zvrhlá imunita, která se obrátila proti vlasnímu tělu*zed* Ve špitále jsme se kdysi utěšovali, že psoriatici nemají rakovinu. Tak to taky neplatí *bum*Snaž se každý rok jet do lázní a k moři.*mala* Moc ti přeji, ať se stane zázrak a ta mrcha se od tebe odstěhuje do horoucích pekel.*hej*

ajka79*
hodnocení

Díky moc za vaši ionfo.V lázních jsem zatím nebyla.Lupénku mám 15let a kdysi mi zabraly prášky jenže co porod to hrůza.Po každém porodu jsem měla rapidní zhoršení.Což se mě ted stále drží a to jsem 3,5 roku po porodu.MUDr. z Brna mi řekla,že mám těžkou formu a že mi doporučuje biologickou léčbu-Jenže té já se bojím,naposledy jsem brala Neoral a hrůzaaaaa.Lupena zmizela na chvíli a pak se vrátila ještě v horší podobě a k tomu jsem měla poprvé v životě astmatický záchvat.Takže veškerých léků a inj se bojím.Lázně chci vyzkoušet ,ale musím počkat až odroste trochu dítko a taky nevím jak by to bylo v práci...Jinak Vás lituji,že máte lupenu v kloubech...vím co to je ,naštěstí to se mě zatím netýká,ale taky otázka času,že...četla jsem na netu od prof. z Prahy,že ten kdo má lupenu před 25 rokem ,tak mu to zkracuje život o 20 let...hm...tak bych si měla užívat života páč v 50ti končím :)No samozřejmě beru to s nadhledem.Můžu se zeptat jak to ,že ted máte kůži čistou?Má mamka má taky lupénku,a nyní ji má krásnou v klidu...myslíme si ,že je to věkem.

Myslím si, že byste se o tu biologickou léčbu měla více zajímat. ;)Je to léčba, která je dělaná na míru každému pacientovi. Pacient je neustále pod kontrolou, dokud mu ji "nenapasují " na míru. V tom si myslím, že je jediná záchrana. Hodně jsem o tom přečetla. *ee*Jásala jsem, ale pak jsem objevila větu-že zkvalitní život tak, že se pacient vrací do práce a do života, ale že se pro svou finanční náročnost nehodí pro lidi starší.Cca 30.000kč měsíčně hradí pojišťovna. I můj lékař mi to potvrdil.*hej* Ale pro vás je to jediná možnost, jak z toho ven. Masti jsou opravdu jen na to, aby klidnily následky. Musí se najít zdroj a biologická léčba je prozatím jediná. Jste mladá a netrapte se celý život s po. . . psorkou.*hej*Trošku poguglujte a najděte si o biologické léčbě povídání. Případně si pohledejte nějakou diskuzi o psorce a zkušenosti s léčbou. Hodně štěstí a čistou kůži *placni*

A víte co, zeptám se na fóru, třeba někdo má s biol.léčbou osobní zkušenost a dozvíme se více.;) Bylo by nádherné žít bez lupénky, že jo!*jasne* Občas koukněte na můj dotaz. Zdravím *vtip*

ajka79*
hodnocení

Dobrý den,musím se Vám pochlubit.Používám tu kosmetiku Dr. Michaels a je to něco...opravdu zázrak...opravdu se lupénka lepší...jsem nadšená.ložiska se vyhladily a na některých místech zmizela úplně.Ještě mám před sebou 4 týdny kůry tak pak se ještě ozvu,ale opravdu doporučuji,za ty peníze to stojí.Je otázka jak dlouho mi to vydrží.Kde byly většá ložiska tak mám kůži bílou,ale tu opálím v solárku a nebo na kožním pod lampou.No prostě PARÁDA.Zatím nashle Andrea

hodnocení

0x

Já mám přítelkyni,která tím taky trpí,sice méně a hlavně na hlavě a uších,a osvědčuje se jí mrtvé moře..jezdí k němu a používá nějaké masti z něj.Jinak je to hodně psychické,když má stres,*uspech* je to horší,když je v klidu,je to lepší,ale to je při více nemocech...Pak ještě konopné mastičky...vyzkoušela už také hodně,je to věčný boj...

hodnocení

0x

Ajko, objevila jsem bezva diskuzi a tam je řeč o výrobcích Dr.Michaelse. A vůbec spousta mooooc dobrých rad. Zadejte - lupénka, psoriáza, psoriasis-diskuzní fórum;) Držím palec a přeji hladkou kůži *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]