Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám menší problém. Jsme spolu s přítelem necelé dva roky a máme mezi sebou větší věkový rozdíl (necelých 13 let). Ale chováme se k sobě už teď jako by jsme byli spolu 20 let v manželství. Začalo to krizí hned ze začátku kdy jsme se k sobě nastěhovali, příteli byl přednější telefon a sport v televizi, jediné co ho zajímalo bylo co bude na jídlo. Nešlo to dlouho vydržet tak jsme si dali pauzu a já jednou "ujela". Příteli jsem to řekla, řekl že uděláme tlustou čáru a začneme znovu od začátku. Ovšem dodnes to mám na talíři. Přítel se ale změnil, tedy aspoň to že smazal hry v telefonu a sport sleduje jen když nejsem doma. Ale jinak "nosím kalhoty" já. Teď jsme se stěhovali, našla jsem byt, byla jsem i na prohlídce, podepisovala jsem smlouvu a balila věci (a pak i vše vybalovala), přítel si sbalil jednu igelitku a tím to haslo. Jediné co udělal že zavolal sourozencům ať nám přijdou pomoci s nošením věcí (což přítel taky ještě nanosil). Veškeré účty co se mají platit dělám já, vešeré "kutilské" práce (stavění skříní, vrtání...) dělám taky já. Přítel zvládne vytřít, umýt nádobí zalít kytky. A jedna z posledních kapek bylo, že měl 2 týdny dovolenou (já byla v práci) a nevymyslel ani jednou nějaký výlet (to dělám taky já). A já jsem měla po měsíci celý den volno (mám 2 práce) a když přišel přítel domů z práce ještě mě zdrbal, že jsem měla celé dopoledne něco vymyslet. Teď jsem raději když je přítel v práci, když mám volno a naopak. Mě je 24 a jsem ještě ráda s kamarády nebo kolegy na pivku, ale přítel už má radši "svůj klid". A co mě ještě štve, že se "opičí" po mě a nemá svůj názor. Má tenhle vztah ještě smysl? Díky za rozumné odpovědi
Pryc od nej! Jelikoz jeste nemate deti,.nejste manzele, tak byste ted s nim mela zazivat to nejstastnejsi obdobi, protoze az by pripadne prisly jednou deti atd,tak vse bude jeste stokrat horsi..Ja bych takovyho chlapa nechtela ani za nic..Jak jsem poznala toho svyho,tak me nosil na rukou a ja si vsimala uz tehdy jak se chova, jaky bude jednou tata, jestli je pracovity, mily, slusny atd., atd..Nechapu proc s takovym chlapem zustavate, protoze z nej nic nemate.. Jste mlada a nez takovyho chlapa k nicemu, tak hledejte dal.. Hledejte nejen srdcem, ale i rozumem.. Kdo hleda, tak najde..
myslim si,ze by jste mela mit vedle sebe nekoho jineho,jste mlada a chcete si jeste uzivat a tenhle partner uz chce mit klid,najdete si nekoho akcnejsiho,chlapu mladych je dost co je samotnych,samozrejme ne zadneho pubertaka,pitomcu je taky dost,zrovna dneska se v posilovne jedna kocka bavila o nekom,ze ma 33 a je takovy pubertak, musite poradne vybirat a chce to taky mit stesti to je jasne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.