Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na Kanáry?

Od: adammlynek odpovědí: 6 změna:

Zdravím. Rád bych se s přítelkyní příští týden vydal na Kanárské ostrovy, asi přes CK, jelikož jsme lepší cenu samostatně nenašli. Máte nějaký tip jak co nejlevněji, přes koho na Kanáry?

Jaký ostrov byste doporučili, jaké místo? Co nevynechat, na co se podívat, jak si tam počínat? My jsme se zatím vzhlédli v Tenerife...

Děkuji. Adam

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím. Já osobně bych letěla s Fischerem, i když už to není to, co bývalo za Václava Fischera. Myslím, že se dá slušně vybrat na lastech za dobrou cenu. Osobně zbožňuju Fuerteventuru, ale bude tam teď už dost větrno, od čeho je odvozen samotný název tohoto ostrova. Není tam ale nic, jen krásné dlouhé pláže, ale v jižní části ostrova. Nejkrásnějším měsícem k pobytu je tam září.

fischer.cz/...

Jinak jsem byla na Lanzarote, to je překrásný rozmanitý ostrov, kde je opravdu co objevovat.

Jídlo na Kanárech je nepřekonatelné, doporučuji minimálně polopenzi.

mate59
hodnocení

0x

Já jsem byl se Student Agency s německou CK Schauinsland a 5vorFlug a 1+2Fly s odletem z Vídně.Vždy max. spokojenost.Víc se mi líbilo na Gran Canaria dole u Maspalomas,Playa del Ingles.Na Tenerife jsem byl v hotelu Veril Playa u Los Gigantes na Playa Arena.Zde je zajímavý výlet na sopku Pico del Teide lanovkou.Ostrov je malý a nejlepší je pújčit si auto a za 2 dny ho kompletně procestujete.Bývá dost větrno,vlny a voda kolem 22 stupňú.Není vúbec problém tam pouze doletět a najít si ubytování v apartmánu,soukromí.Po celém ostrově jsou krásné přírodní scenerie,výhledy a botanické zahrady,z mest Santa Cruz.Pokud chcete vyšlapat až navrch sopky, je třeba povolení/zdarma/dostatečnou výstroj získate ho na netu.

hodnocení

0x

já byla na Gran Canarii od Canarie Travel a ta pláž s dunama nemá chybu, je sice trochu dále ale stojí za to, najdete si místo, kde budete zcela sami

alenn
hodnocení

0x

taky jsme byli na tenerife,byli jsme kolem vánoc, což byla příjemná změna z těch plýskanic tady, výborné klima, přes den 25 stupnu ale už bych víckrát nejela. Vedle 5 minut pěšky jsme měli vyhlášený loro park, což je zážitek na celý život, ale po shlédnutí dokumentu o cvičených dravcích- kosátkách v těchto světových parcích, bych už je nepodpořila. Jenže všude se píše, kdo nebyl v loro parku na tenerife jako by tam nebyl. Jinak všechno ostatní bylo v parku úžasný a hlavně ta botanická. V oceánu je to opravdu pro otužilce a ještě to bouchající kamení v oceánu. Bez vyhřívaného bazénu bych tam teda nejela, ale to vy asi mít nebudete, když chcete to nejlevnější. Ještě mě mrzelo, že už ve 4 hod. byla tma jako u nás v tomto období.Teida je zajímavá pro ty, kdo miluje hory.

jabraka*
hodnocení

0x

Kanárské ostrovy miluji.Je to místo,kde se člověk setkává s vlídným počasím,vlídnou přírodou a vlídnými lidmi-Velký rozdíl je mezi severními oblastmi a jihem.Jih je spíše pouštního typu,sever je význačný zelení,spoustou květů a ne příliš velkým horkem.Neskutečná cesta na Teide,je charakteristická přechodem pásem,dole tropy v 1500 m projíždíte mraky a nahoře přes borové porosty až po skalnatý terén.nad 3000 m je pak národní rezervace,Půjčit si auto a projet tento největší ostrov je skoro povinností.Ležet jen na černých plážích a strávit tam dovolenou pokládám div ne za trestný čin.

Každý den tam poznáme něco nového.A obzvláště pro děti.

JABRAKA

jabraka*
hodnocení

0x

Obrázky nedorazily,tak ještě jednou.

Kam na Kanáry?
Kam na Kanáry? #2
Kam na Kanáry? #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]