Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nejdříve zkuste léčit ty deprese (to je závažná choroba) a třeba se dostaví emoce, které skutečně nemáte, když svého přítele ani nemusíte moc vidět. Na holky sice nejste, ale zamilovat se do ženy není pro Vás problém =? S tím sexem počkejte až po vyléčení hlavy a celkovém zlepšení psychického stavu. Zdravím!
P.S. Z toho, co jste napsala, je něco pravda?
ildika - já si zase nejsem jistý, zda tazatelka ví, co je to deprese (možná si to plete s "depkou").
Vlastně si u tohoto dotazu (psaného poněkud "specifickou" češtinou) nejsem jistý vůbec ničím.
misa001 - ano, já jsem si to myslel, že deprese (jako diagnoza potvrzená lékařem) to nebyla.
Byla to blbá nálada až nenálada, splín či smutek - "běžná věc" pro každého zklamaného láskou.
Bene, já počítám, že tam nejde o zamilovanost jako takovou, nýbrž o celkem běžný jev u dospívajících (dívek).
No, je fakt, že způsob napsání příspěvku je poněkud podivný... Ale zase nechci být hned podezřívavá - uvidíme, co z toho vznikne.
K ostatnímu nemůžu nic říct, neznám Vás. Ale co se týče toho "krutého zamilování do starší ženy" - musíte vzít v potaz, že je Vám teprve 20 let, tedy v podstatě nedávno jste ještě byla "dospívající" a vlastně i v tomto věku to má dozvuky. A pro dívčí dospívání je naprosto typické zhlížení se v nějakém ženském vzoru, nejlépe alespoň o něco starším. Konkrétně toto není žádný příznak lesbické orientace (jestli jste měla něco podobného na mysli). Brzy po dvacítce by tento stav měl odeznít, ale ještě i v těch 20 se to běžně vyskytuje, ač se o tom dnes moc nemluví (naproti tomu dříve to býval velmi běžný námět dívčích románků).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.