Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
Mám problém s českou poštou. Objednala jsem si drobnosti a paní mi je poslala doporučeně v bublinkové obálce. Poslala mi i podací číslo. Vše bylo OK, do doby, než jsem v pátek zjistila, že zásilka jaksi nedorazila. Byla podána v úterý, ale v pátek nikde. Na poště řekli, že zásilku zpracují během víkendu. Dneska je pondělí a nic. Paní jsem volala, podala reklamaci, zboží mi poslala ještě jednou. Kolotoč se opakuje: nová zásilka, nové podací číslo, stejná pošta. Dívala jsem se na track&trace, zadala číslo a zásilka vypadá opět stejně. Svítí tam, že zásilka byla podána na poště XY. Ale už se tam nesvítí na tom track&trace, že je zásilka předána k dalšímu zpracování. Takže to vypadá, že zásilka je opět na tý podací poště. Mám obavy, aby se to celé neopakovalo. Nepracujete někdo na české poště a nevíte, jak je toto možné? K první zásilce mi řekli, že je možné, že uvízla v pytli a je ztracená.
pošta přece musí dělat závozy, jak často? Je možné podací číslo třeba "nafixlovat"? Nepracujete někdo na české poště?
Děkuji za pomoc a za názory. Jakékoliv.
0x
U doporučené zásilky RR pošta dobu dodání negarantuje. Takže Vám klidně může dojít třeba za 14 dní, do Ostravy mi šla jednou 3 týdny.
Odesílatelka by měla dojít na poštu s podacím lístkem a zeptat se. Reklamaci jí asi těžko přijmou, ale může to zkusit, potom by se zásilka mohla pohnout. V případě ztráty je RR pojištěná na 580 Kč+ vracejí poštovné..
Ve velkých městech zásilky odvážejí 2x denně. Poslala Vám odesilatelka ofocený podací lístek s vaším jménem, nebo jen napsala číslo zásilky?
Na poště nepracuji..
doplněno 12.09.16 22:46:
..a nemohla to splést, jak víte, že tohle je zrovna Vaše zásilka? Mně jen udivilo, že vzápětí posílá další, aniž by věděla, že se zásilka ztratila? Vyžádejte si o ní ofocený podací lístek se jménem a adresou.
Já ho běžně zákazníkům posílám, pokud je nějaký zádrhel. V případě, že se zásilka ztratí a pošta vyplatí náhradu, celou ji posílám nakupujícímu, protože si ji v tom poštovném zaplatil.
Teď čtu, přehlédla jsem, že paní reklamaci už podala. Pošta dává při reklamaci na podací lístek razítko s podpisem-že přijala reklamaci. Ať Vám to ofotí a pošle?
- Doporučený dopis - čas na vyjádření
- Doporučený dopis na poště
- Podací lístek - doporučený dopis
- Doporučený dopis česká pošta
- Doporučený dopis, dokáže něco?
- Přišel doporučený dopis adresátovi?
- Podací lístek, hodnota u doporučeného dopisu
- Doporučený dopis
- Povinnost odpovědět na doporučený dopis
- Česká pošta doporučený dopis neděle
- Doporučený dopis - musí odpovědět?
- Doporučený dopis - neveřejná pošta
- Vykradený doporučený dopis
- Doporučený dopis ze Španělska - jak podat
- Kniha jako doporučený dopis nebo balík?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.