Nejste přihlášen/a.
Po precteni prispevku od Dominika ktery zde byl dneska napsan jsem konecne dostal odvahu a sverit se vam se svym problemem..
Zacalo to na jare , precet jsem si na internetu o Rakovine vartal ,na to asi za tyden me zacalo bolet v podbrisku,paliva az rezava bolest..zhruba po tydnu sem si nasel boulicku na pravem varleti, tudiz sem dosel za moji obvodni lekarkou , ta me poslala na urologii stim ze mam zmensene varle a bolesti v podbrisku..Pan urolog me prohmatal a kouknul se na me pres ultrazvuk , konstatoval ze nic nevidi ze je vse v poradku,ze budto tam byl zanet nadvarlete nebo skripnuty nerv..Vtu ranu bolest ustala,nic me netrapilo a dva mesice bylo vse v poradku..Jenze..Pak opet sem zacal mit myslenky ,zacal sem to zkoumat , neustale sebevysetrovani, mysleni na to a bolest je zpatky..Tudiz by me zajimalo jestli to muze byt vyvolena psychicky?
Dal me napadaji myslenky ze doktor ac je vyhlaseny a nikdy sem na nej neslysel nic spatneho to mozna prehlidl nebo se nepodival poradne,jelikoz tim ultrazvukem nijak nejezdil , jenom polozil a konstatoval ze je vse v poradku..To zas jenom utvrzuje moje myslenky ze to prehlednul..Varle zatvrdle nemam,pripada mi vsude stejne tvrde..Ale desi me ten ultrazvuk,pac jestli se podival jenom z jedne strany tak z druhe ho vubec nemusel videt kde prave byla ta boulicka..nevím..
Kazdopadne kdyz sem nes papir od nej zpatky k pani doktorce tak tam bylo jasne napsano patogen negativni..
Myslim si ze pokud by sem tam mel nador varle se nebude dat zmackout cvtom miste kde mam tu boulicku , ale da..Varle mam citlivevejsi jak druhe , ale to pocituji uz minimalne 2-3 roky , mozna celozivotne.
Vzdycky ty problemy zacnou kdyz prijde nejaka depka nebo tak a zacnu na to myslet , jestli ta bolest neni psychicka nebo od toho jak to stale sebevysetruji..
Mohli by mi prosim napsat nekdo nazor co stim , co mam delat..
Možná byste mohl zajít i za jiným lékařem a vyslechnout si druhý, nezávislý názor. A pokud by bylo po fyzické stránce vše v pořádku, není důvod k panickým myšlenkám. Jestliže byste se jim nemohl ubránit ani potom, měl byste vyhledat pomoc psychologa a pokud by to nestačilo, zajít k psychiatrovi pro chemickou podporu.
Vím, o čem mluvím, mám podobný případ psychické poruchy v rodině a zvládlo se to skvěle s léky, teď ještě posílit psychiku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.