Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
stěhuji se od bývaleho přítele a potřebuji poradit jak sepsat , že jsem dům opustila a vše je v něm pořádku...že jsem nic neodcizila..nepoškodila..že jsem předala klíče..atd.
Děkuji
Přeji krásný den...
Monika
Dobrý den, tak samozřejmě by bylo nejlepší, kdybyste měla nějaký protokol i o nastěhování, kde by bylo vybavení bytu a další ujednání sepsáno. Pokud nemáte, tak pokud půjde vše hladce, není mi teď úplně jasné, v čem vidíte problém.
Navštívíte byt bývalého přítele, případně se s ním alespoň sejdete, Váš přítel si byt pečlivě prohlédne, zkontroluje, předáte klíče, - zjistíte, zda něco nechybí, vy odsouhlasíte, že Vám přítel nic nedluží a že tam nic není Vaše, že nežádáte o vydání nějaké věci, napíšete to, vyhotovíte asi dvakrát - jednou pro sebe, jednou pro něj, podepíšete to oba a hotovo.
Samozřejmě si tam můžete sepsat i další věci, jež jsou důležité, například odhlášení trvalého/přechodného bydliště z daného bytu.
(předpokládám za dané situace, že byt patří 100% příteli a je v jeho vlastnictví, pokud ne, je potřeba dojednat i další věci - například nájemné a jiné)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.