Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, na břiše se mi zvětšilo a celkově změnilo barvu mateřské znaménko , takže budu muset na vyříznutí . Jak dlouho má člověk pak stehy? .Bydlím na malém městě, kde nejsou takové možnosti , takže laser nebo tak mě nečeká. Navíc mám problémy s přesunem obecně, takže musím vzít to, co je v okolí . Měla bych začít docházet na rehabilitaci, kde budu cvičit což se stehy nepůjde . Proto bych ráda věděla, jak dlouho budu "mimo" , abych věděla jestli se na tu rehabku přihlásit " před " a nebo "po " .
Ještě jsem se chtěla zeptat : je nějaká časová osa, kdy bych už tam fakt jít měla? Je to týden, co jsem si toho všimla,že se znaménko změnilo . "vydrží " to třeba ještě pár týdnů nebo měsíc?
Děkuji
Nejdříve vám na kožním musí znamenko zkontrolovat, bez toho vám ho řezat nebudou. Tam se také dozvíte, jestli vyndání spechá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.