Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest v krku bez dalších příznaků

Od: mrgandy* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

už x dní mě bolí v krku pří polykání (žádný extrém), ale bez jakýchkoliv jiných přiznaků. Nikdy jsem takovouhle bolest, která mě vůbec neovlivňuje neměl. Radši ještě přikládám foto, krk je lehce zarudlý. Je prostě možné, že se jedná o nějaký vir, který se projeví jen takto? Říkám si, jestli to není třeba jen nějaké povrchové poranění, ale je to zase už pár dnů... Bolest cítím na pravé straně od uvuly- na fotce tedy vlevo...

Bolest v krku bez dalších příznaků
Bolest v krku bez dalších příznaků #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

1x
Klidně Streptokok či stafylokok - původce angíny. Pokud to máte již několik dní a stále se to nelepší (předpokládám, že jste se už nějak pokoušel léčit), tak bych šla k lékaři. Probíhá vám tam nějaký zánět. M.

hodnocení

0x

Může to být i zánět jícnu, já ho měla, nepálila vás občas žáha? Pokud ano, napíšu více.

lidus*
hodnocení

0x

Řekla bych, že váš jazyk nevypadá moc zdravě. Zkuste nějaké pastilky, u nás se užívá slivovice a cucá se zázvor.

Přesně, jazyk má bílý povlak. To není dobrý signál.

hodnocení

0x

Zvýšila bych si přísun vitamínu C, dala odpočinkový den, žádnou nadměrnou zátěž, nebo sportovní aktivitu a počkala, jestli to přejde, nebo se z toho něco vyvrbí?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]