Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dál pokračovat?

Od: mrlaska odpovědí: 2 změna:

hoj mam tu jeden takový problém co mě už trošku sere.Nedávno sem se potkal s jednou holkou normálně sme se seznámili hodně milá a hodná prostě fajn holka.Poté sme si chvíli psali na FB a potom sem ji potkal zase až za týden ale nastal problém že sme se neměli o čem bavit což mě štve a nevím jak to překousnout nebo co stím já moc ukecanej nejsem jsem spíš tišší typ člověka.No ale je tu další věc že na ni furt furt musím myslet a jsem pak celý den špatnej z toho že sem jí nic neřekl a že to vypadá jak kdyby jsem jí ignoroval a navíc nemužem být spolu protože má prý krátkou dobu přítele.Teď jsou u nich hody a bude vinobraní tak jsem přemýšlel jesli ji nemám říct at jede semnou.Prostě buď a nebo.Nevím prostě zda li ji mám nechat nebo se nějak hecnout.Mám v palici asi nějakej blok nebo co a nebo se něštastně zamiloval :).Dík za nějakou tu radu do života.:) a prosím nechte si blbé připomínky.:)

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 08. 09. 2016 22:14:02
Možná by bylo vhodnější se nejdřív seznámit s pravidly a pak pokračovat v předchozím dotazu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. Nechte to být, protože jestli si s ní nemáte co říct, nemá to smysl. Zkuste na sobě zapracovat, naučit se komunikovat a trošku si to své sebevědomí zvýšit. Pokud máte nějaký blok, pak se svěřte do péče odborníkovi. Od toho psychologové jsou. Ta slečna má přítele, takže asi sotva bude stát o to někam chodit s jiným a ještě k tomu s někým, s kým si nemá co říci. Trénujte komunikaci a třeba najdete nezadanou slečnu, která je tišší povahy stejně jako Vy. A budete si vyhovovat.

balzerka
hodnocení

0x

Nesedět! Ani spolu u kafe, ani u PC, ale pokaždé něco podniknout. Na nějakou akci, výlet, společně dělat nějakého koníčka, nějaký sport, činnost, hru. Tam se pak rozmluvíte, protože budete něco řešit, hodnotit, nad něčím komunikovat. Jakýpak buď a nebo. Neznáte se a Ty po ní chceš rozhodnutí. To i kdyby ses jí líbil, tak ji to zaskočí. Prostě jedu jako kámoš a nebudu na ní celou dobu viset. Podívám se, jak to tam chodí, poznám něco nového. Neřeš vztah, co bude a jestli bude. Teď buď pohodovej chlap se smyslem pro humor. Bav se i s jinými. Zpozorní, když sama nebude středem zájmu. Mimochodem poznamenej, že jí to dneska sluší. Nejhorší je tlačit na pilu..Někde jsem četla: USMÍVEJTE SE, BUDE HůŘ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]