Nejste přihlášen/a.
Milá Česká Pošta tohle ráda píše, přestože je adresát doma a celý den čeká na zásilku! A když už se pošťák uráčí zastavit a zazvonit, nepočká ani cca dvacet vteřin než sejdu ze třetího patra... (zkušenosti v Pardubicích)
Stejnou zkušenost mám i z Prahy, řidič se ani neobtěžuje zazvonit, natož hodit upozornění do schránky. V mém případě by to bylo dost na hlavu, protože jsem téměř stále doma ( když na něco čekám tak určitě ) a od schránek k mému bytu je to cca 5m. Nedávno mi byla jedna zásilka zcela výjimečně doručena a řidič mi vysvětloval, že jim nakládají mnohem víc, než jsou schopni rozvézt a jsou proti jiným přepravcům méně placeni. Ptala jsem se ho, proč tedy nejde jinam, ale má to prý už za pár do důchodu, tak to hodlá nějak doklepat. Pošta je nejspíš stále ještě státní a je to vidět...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.