Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Česká pošta - sledování zásilek

Od: tazatel odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, posílal jsem balík přes Českou poštu a na sledování zásilek je poslední záznam (SMS zpráva adresátovi - neúspěšný pokus o doručení a uložení zásilky.) Co se myslí tím, neúspěchem uložení zásilky? Děkuji :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

0x

Adresát nebyl zastižený. Zásilka byla uložena na jeho poště. SMS = že byl o tomto adresát informován

zoy*

my jsme zřejmě psali odpověď zároveň *smich*

zoy*
hodnocení

0x

Ne neúspěchem uložení zásilky. Zásilku máte uloženou na Vaši poště, neuspěch byl v její doručení k Vám domů, že Vás nikdo nezastihl doma :)

tazatel
hodnocení

Děkuji, už to pobírám. Dá se to chápat tak i tak :D

hodnocení

0x

Milá Česká Pošta tohle ráda píše, přestože je adresát doma a celý den čeká na zásilku! A když už se pošťák uráčí zastavit a zazvonit, nepočká ani cca dvacet vteřin než sejdu ze třetího patra... (zkušenosti v Pardubicích)

patronka*

Stejnou zkušenost mám i z Prahy, řidič se ani neobtěžuje zazvonit, natož hodit upozornění do schránky. V mém případě by to bylo dost na hlavu, protože jsem téměř stále doma ( když na něco čekám tak určitě ) a od schránek k mému bytu je to cca 5m. Nedávno mi byla jedna zásilka zcela výjimečně doručena a řidič mi vysvětloval, že jim nakládají mnohem víc, než jsou schopni rozvézt a jsou proti jiným přepravcům méně placeni. Ptala jsem se ho, proč tedy nejde jinam, ale má to prý už za pár do důchodu, tak to hodlá nějak doklepat. Pošta je nejspíš stále ještě státní a je to vidět... :(

Pred vanocema jak nestihaji , tak normalka , neco nechaji hned na poste , zbytek navali do dodavky , ktera stejne vsechno nestihne roznest a zbytek samozrejme zas na postu ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]