Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do kterých lázní?

Od: cervicek odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

poraďte mi prosím vhodné a dobré lázně se zaměřením na Polyneuropatii dolních končetin. Jestli máte třeba i osobní zkušenost. Děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud máte lázně indikované od lékaře, on napíše návrh na lázeňskou léčbu. Pokud Vám ji pojišťovna schválí, podle diagnózy Vám určí a dá seznam, které lázně jsou na neuropatii vhodné. Jen si vybrat. Janské lázně, Bohdaneč, Teplice a další
.
Pokud chcete jít sami za svoje, jako samoplatitel, poraďte se s neurologem.
.
A chvála hmotě, já zatím zkušenosti s neuropatií nemám, i když mne to může chytit po borelioze.
Zatím chodím jen na pohybové... Artrózy a pod.ok
doplněno 07.09.16 18:25: Jak tak počítám ten seznam, 26 lázní na nervy, tak to teda asi celá republika, teda vlastně občané, jsou také na nervy?
No někdy se ani nedivím...

hodnocení

0x

Zkuste Lázně Bohdaneč, je tam klid a pěkné prostředí.

hodnocení

0x

Doporučuji Klimkovice, další z indikačního seznamu viz seznam. Nevím, jestli je to aktuální, raději se optejte na pojišťovně. Měli by mít kompletní seznam nebo u doktora.

Lázně podle léčby onemocnění (indikace):

Nemoci nervové

Změnit výběr

Františkovy Lázně

Hodonín

Jáchymov

Janské Lázně

Karlova Studánka

Karlovy Vary

Klimkovice

Konstantinovy Lázně

Lázně Bělohrad

Lázně Bohdaneč

Lázně Darkov

Lázně Kundratice

Lázně Kynžvart

Lázně Lednice

Lázně Libverda

Luhačovice

Mariánské Lázně

Mšené-lázně

Ostrožská Nová Ves

Poděbrady

Slatinice

Teplice

Teplice nad Bečvou

Třeboň

Velké Losiny

Vráž

lidus*

Jezdím s RS do Vráže u Písku, nádherný Lobkovicův palác v krásné zahradě, bazen + další rehabilitace. Ovšem kulturní vyžití ve vesničce Vráž, žádné. ZP vám asi nabídnou ty nejbližší lázně, moje ZP to tak dělá.

hodnocení

0x

Zavolejte na svou zdravotní pojišťovnu. Tam budou vědět naprosto jistě. ;) Až teď jsem zjistila, že má pojišťovna má i lékaře na telefon. To se mi zdá moc fajn. Když si nejsem něčím jistá, zavolám a dostane se mi rady. Nemusím do čekárny k doktorovi, když jde jen o informaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]