Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,dostala jsem se do velmi blbé situace,ikdyž z části mojí vinou.Mám více dluhů a hrozí mi více exekucí už teď mám bloklý účet a ani si nechci představovat jak to bude dál.Potřebovala bych si všechno zaplatit a sloučit to do jedné splátky.Nevíte prosím někdo jestli to nějaká firma nedělá?Nejedná se pouze o půjčky takže konsolidace půjček je mi celkem na nic.Jsem ještě na MD takže větší půjčku u jiné banky si taky vzít nemůžu.Moc děkuji za jakoukoli radu
Odkaz uvedený v reakci nade mnou rozhodně nedoporučuji. Vede na web soukromé firmy, s níž byste se pravděpodobně dostala do ještě větších potíží.
Web vyžaduje osobní údaje, aniž by uváděl, komu patří. Neuvádí povinné (chybí kontaktní údaje, IČ i DIČ) údaje, obchodní podmínky ... Nedozvíte se z něj ani cenu, kterou byste za "pomoc"zaplatila, ...
___ Na oddlužení prostřednictvím splátkového kalendáře není právní nárok (web ovšem tvrdí, že ano - jinak by z Vás další peníze nezískal).
Pokud byste o oddlužení uvažovala, postupujte podle insolvenčního zákona, neřiďte se radami pofiderních webů.
___ Obraťte se na advokáta, který Vám pomůže sepsat návrh úpadku. Odměna advokátovi bude přibližně stejná, jako byste zaplatila "oddlužovací společnosti", ale na rozdíl od společnosti se budete moci spolehnout na to, že návrh bude obsahovat veškeré potřebné náležitosti. Tzn., že se zvýší šance, že soud návrh schválí.
___ Více informací:
Oddlužení (portál Justice.cz)
doplněno 03.12.12 21:06:Doména OddluzeniFyzickaOsoba.cz zřejmě patří Josefu Řezníčkovi/....
___ Před podáním návrhu na oddlužení (záleží na tom, kolik ještě máte času) se můžete obrátit na Poradnu ve finanční tísni, případně na některou občenskou poradnu ve svém okolí. Dluhové poradenství dnes najdete ve všech krajích zdarma.
___ Odkazy:
Vyhledání občansk/... (AOP)
Dluhové poradenství (zdarma!)
Jak na oddlužení (JUDr. Bohumil Havel, PhD. spoluautor insolvenčního zákona; AOP)
Poradna při finan/... (pomoc zdarma; Praha)
___ Poznámka:
Možností bezplatného poradenství je, jak vidíte, více. Podle mne je zbytečné, aby na Vaší situaci někdo vydělával (aby někdo využil či zneužil Vaší tísně k vlastnímu obohacení).
Dobrý den. Sloučení veškerých dluhů do jediné splátky lze např. insolvencí. To by zastavilo i exekuce a bylo by to pro Vás zřejmě nejlepší řešení v tísni. Výše Vašich příjmů musí být však taková, aby dokázala za dobu pěti let uspokojit alespoň 30% z celkových pohledávek věřitelů. Pokud jste na MD, záleží na tom, kolik činí Váš příjem a jak to bude s Vaším příjmem dál. Mrkněte pro zvážení situace třeba sem, zda by se takto dala Vaše situace řešit:
Lepší řešení mne nenapadá, jak z dluhů ven.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.