Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Přítel by chtěl sex ve třech s mojí kamarádkou. Říkal, že mě nebude nutit, ale často naráží na to, že by si to přál.
Mě se to nelíbí. Jednou jsem to zkoušela a v podstatě jsem utekla, když jsem "měla přijít na řadu"
Navíc jsou tam jistá rizika. Kývli by jste na to přítelovi/manželovi vy?
Dobrý den, nikdy nedělejte to, co se Vám hnusí nebo nelíbí - to platí i zde. Zdravím!
P.S. Nemusíte to dělat ani na přání.
Ahoj, nejprve, jak už psali ostatní, pokud je Ti to jakkoli nepříjemné, tak to odmítni, v sexu by mělo platit to, že by to mělo být příjemné oběma.
Určitým řešením je skutečně, je navrhneš přítelovi, že zkusíte sex ve složení dva muži a Ty, což by nejspíš odmítl, ale zase si tím nemůžeš být až tak jistá a těžko pak nesouhlasit, kdyby on souhlasil a přišla bys s tím Ty. Nanejvýš to můžeš umocnit tím, že by sis přála, aby si užili oni dva chlapi taky spolu, to by snad už skutečně odmítl, leda by byl bisexuál.
Nicméně - kromě toho bych se zamyslel i nad ostatními věcmi. Jak je na tom ta kamarádka? Ta by do toho skutečně šla? Ví to Tvůj přítel jistě, nebo by tak činila taky pod nátlakem? Jí to nevadí, že je to také ve své podstatě forma nevěry? Jak se na to Tváří třeba její přítel, nebo tedy ona přítele nemá? Nepoznamenalo by to nějak vaše přítelství?
Další věc může být bohužel ta, že Tvůj přítel má kamarádku v oblibě až moc a nyní ať už on sám nebo společně vymýšlejí nějaký elegantní způsob, jak by si mohli spolu užít, nebylo to "nevěra" a navíc ještě před Tvýma očima. To už je taky trochu podezřelé, že jde o kamarádku a ne o někoho úplně cizího, nad tím se také zkus zamyslet. Mohlo by se také stát, že nakonec Tebe přítel opustí a bude už jen s kamarádkou a Ty jim to vlastně posvětíš.Je to celkově pohyb na velmi tenkém ledě a na hraně.
Jinak, když už by na něco došlo, tak nevím, co máš přesně na mysli těmi riziky, nicméně antikoncepce a kondom by měl být snad samozřejmostí. Ostatní rizika, že se to někomu z páru zalíbí a bude to chtít praktikovat častěji nebo se nakonec opravdu rozejdete a zároveň přijdeš(přijdete o kamarádku, tu samozřejmě je.
Kromě toho bys měla umět s přítelem o tom mluvit, zkus se ho zeptat, co ho na trojce tak láká, ať Ti podá několik důvodů a ne jen ten, že to chce zkusit. Bylo by také zajímavé zjistit, jak by reagoval, kdyby ta třetí žena nebyla kamarádka, ale právě někdo cizí, zda by měl chuť stále, nebo ne.
Suma sumárum, ale - zkus přemýšlet nad tím, jak už tu bylo zmíněno, zda je pro Tebe takový partner vhodný a zda bys to náhodou "nevyhrála", kdyby Tě opustil. Možná vám ve vztahu nefungují a neshodnete se i na jiných věcech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.