Dobrý den,chtel bych se zeptat. Dnes jsem si nechal u CSAD potvrdit kartičku na CSAD,kde se mě paní zeptala zdali dojizdim na intr u či nikoliv.odpovedel jsem ze ne, ale neoptala se zdali dojizdim každý den, zeptala se pouze na intr,tudiz zaskrtla políčko že kartička není platná v sobotu a neděli, ze na ni mohu jezdit jen v týdnu. Teď mi jde o to,ze já dojizdim na soukromý byt ale stejně jako kdybych byl na intru,ale.pani mi zaskrtla že nedojizdim každý den tudíž víkendy nejsou platné. Mám právo vyžádat si novou kartičku s tím, že chci aby mi ji vydali zadarmo vč. Zaplacení nové fotografie když udělalo chybu CSAD?děkuji moc. Nejde zde o peníze,ale o princip.
Vidím to stejně jako Cinematic, ani podle mne neudělalo chybu ČSAD.
Jestli si dobře vzpomínám, bylo možné zlevněné jízdné využívat během víkendu jenom v případě, že člověk získal potvrzení od zaměstnavatele nebo od školy...
Pokud jsem text pochopil správně, tak mi z toho vyplývá, že ČSAD žádnou chybu neudělalo, ale ty sis měl naopak říct, co tam chceš zaškrtnout. Paní není jasnovidka a tak se jen zeptala na asi běžnou otázku, jestli jezdíš na intr. Řekl jsi ne, tak to podle toho vyplnila. Myslím tedy, že si budeš muset nechat vystavit novou kartičku na vlastní náklady.
A když tam zajdeš znovu, možná Ti dá nějaký doplňující doklad, nebo to opraví, samozřejmě musíš doložit víkendovou výuku, nebo praxi. Třeba bude vstřícná, váží si své práce, kdyby si lidi stěžovali, přijde o ni. Jdi tam, řvát na Tebe nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.