Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Erekce a stres

Od: ocelp odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,

tak si tak říkám, jestli mám nebo nemám problém. Nejsem stařešina... Je normální mít během náročnějšího období problémy s erekcí? U mě je to teď a navíc s absolutním nezájmem o jakýkoliv sexuální aktivity, prostě nic, jako kdyby mě pomalu vykastrovali. Jak jsem psal, mám teď chvíli stresovější, hektičtější období. Přejde to společně s ním nebo už mám problém? Partnerka to chápe, ale běhá mi to hlavou.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stonek*
hodnocení

1x

Může to být normální, následek přirozeného podvědomého systému efektivně hospodařit se zdroji.

hodnocení

1x

Já se jen zeptám, možná úplně blbě, ale risknu to. Ta vaše partnerka, není ona tomu i ráda? Nemůže tomu být i tak, že tohle období klidu vítá a řešíte to jen vy? Řešíte to v hlavě i nahlas, omlouváte se a ptáte se. A ona v duchu jásá. ;) Nevím kolik máte oba roků a nevím, jaký temperament vaše milá je, poslouchám ženy kolem sebe.

hodnocení

0x

Dobrý večer. Ano, je to normální. Stres má vliv na hodně věcí. Zkuste si najít čas na relax, klidný večer ve společnosti své partnerky a komunikujte spolu o všem. V naprostém klidu, stát se to může každému a pokud je přítelkyně chápavá, zase bude vše v pořádku. Pokud Vás tedy stále přitahuje a toužíte po ní..

ocelp
hodnocení

Proto mě to tak štve. Aby si nemyslela, že se něco děje, protože i po letech všechno funguje(fungovalo), jak má. Chápavá je, ale nechci, aby si pak myslela právě, že mě nepřitahuje nebo, že lítám někde jinde. Ale prostě teď nemám na nic ani trochu pomyšlení. Nejde to, o vzrušení se nedá bavit. A to jsem byl vždycky tak aktivní a najednou teď prásk a nic. Nic s tím nemůžu dělat, jde to úplně mimo mě. Ignor... A mě to mrzí, jsme spolu celej den a já jsem, jako kdybych nebyl ani chlap. Říkal jsem, že doufám, že se to za těch x dní srovná, taky jsem řekl to, co tady, že mi je to blbý, že mě najednou vůbec nevzrušuje a zatím je všechno v pohodě, ale mám takový výčitky. Na relax moc času nemám, dám si pivo pro uklidnění, ale to toho moc nezmění. Uvidíme...

figurek*
hodnocení

0x

Úplně normální. Jistý dr. Plzák říkal, že největší nepřítel sexu je stres. Nepochybuji, že měl pravdu.

Já taky nejsem stařešina a v náročnějším období taky nemám chutě.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ono to může být i horší. Rozhovor je fajn, ale měl by také proběhnout u Vašeho lékaře. Stres = vysoký krevní tlak = ztráta erekce. Takže, za panem doktorem, nechat si natočit EKG a změřit tlak. Tím pivem se spíše "dorazíte", protože pivo rozhodně sex. aktivitu nepovzbudí, ale naopak. Zdravím!

doplněno 06.09.16 07:37:

babkazov - Vy jste ďábel . Ovšem, je to možné, že ztráta erekce u pána vyléčila večerní bolesti hlavy u paní .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]