Nejste přihlášen/a.
dneska absolutně nepotřebný produkt..pokud nemáte něco už xx let založeno je to ztráta času..jinak to funguje tak jak psal kolega výš
připojuji se ke kolegům...pokud nemáte historickou "lukrativní" smlouvu na alespoň 4% tak je to zbytečné..
Mám podobný "problém", k dispozici mám volné nějaké finanční prostředky, cca 100.000,- Kč¨, a na účtě se z nich pomalu, ale jistě ukrajuje
, síce ne moc, ale přece jen. Doma je mít nechci, stavebko už si nechci zakládat - je pravděpodobné, že peníze budu v dohledné době potřebovat. Tak řeším, kam je alespoň trochu výhodně a bezpečně uložit... Třeba někdo ze zdejších rádců poradí - nejen mě
.
Pokud nemáte o investování ani ánunk, tak je dejte na nějaký spořící účet, kde je úrok alespoň jedno procento. Bude to bezpečné, "výhodné" a nestane se vám, že budete mít problém s tím, že peníze nemáte
Jo, ale víte o nějakém spořícím účtu, který je úročen alespoň tím 1%? I když ani to by nebyla žádná sláva..
Air do 250 000 Kč
K tomu do 100 000 Kč na běžném účtu
Podmínka 5x v měsíci zaplatit platební kartou
Equa do 200 000 Kč
Podmínka 3x měsíčně zaplatit platební kartou. V této bance je výběr z bankomatu zdarma. Jinak v obouch bankách je ostatní zdarma
Stavebko je na 6 let. 2000,- státní podporu dostane ten,kdo tam dá ročně 20.000,- Daň 15% takže z 2000,- bude 1700,- a 300,- je roční poplatek poplatek za vedení účtu,takže zbyde zisk cca 1400,- + úrok jak u které banky,ale max. do 2% a méně.Vyzvednout až po 6-ti letech,pokuď dříve,tak vám seberou všechny státní podpory za nedodržení 6-ti leté smlouvy a zbyde to,co jste dal + úrok.Zatím je možno použít na cokoliv,ale už taky pomalu ,,nahoře,, vymýšlejí že to bude jen na pořízení a opravy bydlení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.