Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Triticco a jaterní testy

Od: bobann odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

prosím, mám dotaz. Beru lék trittico 150 2 třetiny jednou deně na večer cca 2 měsíce. Od doby, kdy ho beru se mi neustále zvyšují jaterní testy. AST 3,31 UKAT, ALT 0,90 UKAT, GMT 1,5 UKAT, CHOLESTEROL 5, 60 UKAT. Před léčbou tritticem jsem měl vysoké jen GMT. Jiné léky kromě horčíku a vápníku neberu. Je to u antidepresiv normální? Děkuji

Bob

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pijete do léku alkohol? Berete ještě nějaké jiné léky? Málo informací. ..
bob29

Zdravím dříve jsem pil. Skončil jsem před 3 měsíci. Tenkrát jsem měl gmt 6 a nyní mám 1,5 ukat ale zvýšilo se mě za se extrémě to ast na 3,31 ukat. Beru ještě ojediněle lexaurin cca 3 x týdně jednu tabletu. Nyní vypiju za týden opravdu jen 4 piva. Sportuju a nepiju ty 3 měsíce. Zhubnul jsem cca 8 kg. Jsem z to ho všeho zklamanej.

Dík za odpověd

bobvvv
hodnocení

Tak jsem byl dnes na odběrech a po vysazení trittica - testy ok. Myslím, že trittico mění krevní obraz, ale jakmile jsem ho vysadil, tak bylo po 4 dnech vše ok

sarusinek*
hodnocení

0x

Dobrý večer,

užívala jsem uváděný lék na předpis.

Při kontrolním odběru mi byla zjištěna hodnota ALT okolo 6 / přesněji už si nevzpomenu /.

Moji obvodní lékařku to tenkrát tak vyděsilo, že mi dokonce volala domů, ať se hned dostavím.

Po vysazení léku byly testy za nějakou dobu v pořádku.

hodnocení

0x

Zadejte do interakce své léky a podívejte se, jestli se nějak neovlivňují. najdi-lekarnu.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]