Nejste přihlášen/a.
Ahoj,dneska mě končí nemocenská,od zítřka nastupuji do nové práce.Včera jsem poslal doporučeně neschopenku!Ale prý dneska nedošla,tak mě nemůže zaměstnavtel vystavit zápočták,tak mě prý pošle až dojde neschopenku,tudíž asi zítra.Marodím víc než 14 dní...Má nato zaměstnavatel právo vystavit zápočták až k 1.9. nebo jk to je?děkuji
Pokud se tazatel prá na vystavení potvrzení o zaměstnání, které končí řádně podanou výpovědí dnem 31.8.2016, tak s tím nemá nechopenka nic společného. Zákon říká, že potvrzení o zaměstnání se musí vystavit v den ukončení pracovního poměru.
Zápočťák bude mít datum tak jako tak 31.8.2016 .
Možná se pletu, ale logicky pokud nemá neschopenku, kde je datum ukončení marodní, tak Vám nemůže vydat zápočťák. Kdyby jste mu neschopenku dodala hned, dostala by jste ho patrně hned. On neví, co máte napsaného na neschopence a ty údaje patrně k vystavení zápočťáku potřebuje. Patrně datum ukončení nemocenské? Nebo se pletu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.