Nejste přihlášen/a.
Svědění bez viditelných kožních problémů je projevem u více příčin či chorob.V každém případě neotálejte s návštěvou u lékaře a nechte si udělat laboratorní vyšetření krve, je to určitě lepší řešení, než očekávat rady či zkušenosti od lidí, jejichž projevy svědění, i když stejné, můžou mít příčinu zcela jinou.(Od nedostatku např.vitaminu B1(thiamin), neurotické příčiny až po závažné choroby). To je můj názor.
Kdy naposledy jste byla na preventivní prohlídce? Ta se má dělat snad co 2 roky. Ale nejsem si tím jistá. Je dobře absolvovat ji. Nechat si zkontrolovat cukr, jaterní testy a spoustu jiných věcí. No a při té příležitosti se dozvíte. Když ne, pak budete hle¨dat. Ale tou preventivkou začněte.
Jen ze zajímavosti jsem zadala do Gůůůglu: Svědění dlaní a plosek. Nestačím se divit. Udělejte to také a eliminujte důvody.
Měl jsem kdysi ten samý problém,navíc bylo svědění doprovázeno otoky(konečky prstů,poduška paty).Po vyšetření jsem zjistil u lékaře zvýšený cholesterol a cukr.Donutil jsem se k radikální změně jídelníčku(minimálně smažených jídel,žádné konzervy,žádný alkohol,sladkosti atd).Teď má po problémech a svědění s otoky skončilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.