Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevim co tím myslel

Od: romaneta odpovědí: 6 změna:

dobrý den přeji,mám v práci kolegu,je vedoucí je mu asi 28 me 25,nekdy me delá naschvál nekdy ne,např:POLEPuJE MI KRÉM NA RUCE :D ,háže na me papírky, ( jeden den to bylo furt neco,další třeba nic)fur mi neco říká neco jako: delej neco,co ty košíky.popichuje...nevim proč..asi že nemá nikoho kdo by snim hrál tuhle hru když se tam nudí,sem za pokladnou on moc nic nedelá...přitom tam sou holky jiný i,ale asi je dost nezná sem tam přece déle... dneska když sem končila tak sem se chystala a on kam du tak brzo,zas to jeho šikanování nebo jak to nazvat:D ...sám to pak řekl,když po me neco hodil,a at to zvednu a vyhodim,hodil to po me,řekla sem mu at si to vyhodi sám...zeptala sm se proč šel znova delat do tesca,už tam totiž odešel..říkal že sou tady pekný brigádnice(zas nevim esi to řekl jen tak nebo pravda to byla) a pak a sou tady ošklivý nováčkový a řekl moje přijmeni ( nováčkový) . už tam totiž končím,tak nevim proč se takto choval asi aby mi to zpřijemnil:( co si myslíte,bral to se srandy nebo to myslle fakt že se mu nelibim vubec?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím. My ho neznáme, abychom věděli jak to myslel. Neznáme ani Vás, jak se chováte k ostatním Vy. On se k Vám chová tak jak mu to dovolíte a ví, že mu to projde. Kdybyste se mu líbila, snažil by se Vás zaujmout asi jinak, než jako nevycválaný puberťák. Ale do hlavy mu nevidíme a třeba u něho platí pořekadlo - co se škádlívá, rádo se mívá. Co Vám brání v tom, abyste se zeptala přímo jeho?

iz*
hodnocení

0x

Dáte-li sem na něj telefon, zavolám mu a zeptám se ho. Ale vážně: Jak můžeme vědět, proč co dělá?

Kapka má pravdu: Kdybyste mu nedovolila, aby po Vás házel papírky a popichoval Vás, nedělal by to.

doplněno 30.08.16 19:27:

Jak mu to máte zakázat?

Já bych nic nezakazovala, jen bych mu slušně, ale rozhodně dala najevo, že se ke mně takhle chovat nemá.

romaneta
hodnocení

a jak mu to mám asi zakázat?

hahanaj*
hodnocení

0x

Zřejmě si myslí, že tě tím okouzlí-laškuje s tebou.Pokud se ti to nelíbí- řekni mu narovinu, že si to nepřeješ .

radajz*
hodnocení

0x

Mentálně je to puberťák, co se snaží tě zaujmout. Kdyby ses mu nelíbila, tak by po tobě určitě nic neházel. Vůbec by se neobtěžoval vyvíjet jakoukoliv aktivitu. Pokud se ti líbí, tak mu projev taky zájem. Třeba po něm hoď odpadkovej koš s tím bordelem, co po tobě hází. ;) Pokud se ti nelíbí, tak mu z očí do očí v klidu řekni, že si nepřeješ, aby se k tobě choval jako kretén. A že jestli něco chce, ať ti to rovnou řekne.

vanad1*
hodnocení

0x

Na první čtení je jasné, že se mu líbíte a má dojem, že idiotské vtípky se vám líbí. Když se vám protiví, jděte s ním na kávu a tam mu sdělte, že dáváte přednost ženám a uvidíte, že bude klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]