Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvere ve vlacich

Od: pololol odpovědí: 7 změna:

ja jsem jel nedavno vlakem ( regiopanterem) a jaksi jsem to nechapal po zastaveni se rozsvitilo tlacitko a paní se ho ani nedotkla a dvere se otevrely ale kdyz jsem pak vystupoval ja a tlacitko se rozsvitilo tak jsem cekal na otevreni a nic tak jsem to po chvili zmackl a ty dvere se otevrely, jinak ve starych vagonech to s dverma umim tam je to jednoduchy*zed*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tlačítko se mačká jen tam, kde je stanice na znamení, jinak se otevírají dveře ve všech stanicích

Kam na to chodíš? Panter kvůli klimatizaci neotvírá všechny dveře ve stanici. Jestli se dveře otevřely samy, tak je někdo vymáčkl z venku. Bez zmáčknutí čudlu se neotevřou.
doplněno 28.08.16 11:06: A i to zmáčknutí musí přijít až ve chvíli kdy vlak stojí. Mačkat ho před zastavením nemá smysl. Nepamatuje si to.

jabraka*
hodnocení

0x

Jooo.Když se dveře otevřou,je hej.Ale horší je,když jedeš večer domů se dvěma dětmi a ať děláš,co děláš,dveře se ani nehnou a jedeš až do příští stanice!?Pak je to průser.

JUABRAKA

figurek*
hodnocení

0x

jj, tlačítko můžete zmačknout dost dlouho před zastavením a dveře se otevřou až po zastavení. Holt kybernetika je věda.

Paní stiskla tlačítko dříve, než jste si toho všiml.

doplněno 28.08.16 11:32:

Dveře rychlíků Rx takto fungují všechny a dělají to i dveře v nových řídících jednotkách pro osobní vlaky.

A moje reakce na reakce pode mnou : Já se s nikým se nebudu o ničem dohadovat, protože se nikým nehádám.

majsterjoe*

@totak k tomu dodal, že to tak není, a že to nefunguje. Tak se pánové rozmyslete kdo má pravdu. Kdo o tom ví více.

Jsem na dráze od roku 89. Tak bych měl o vlaku neco vědět. Můžu se samozřejmě plést, třeba někde do Panterů dávají nový soft s pamětí na stisknutí během jízdy ale u nás je funkční když se rozsvítí zelené podsvícení a to se rozsvítí až když souprava stojí. Rozhodně se ale nikde na panterech neotvírají zbytečně všechny dveře po zastavení automaticky bez stisknutí tlačítka.

venkov4ever*
hodnocení

0x

Pro totak & figurek: Není to náhodou tak, že tlačítko má smysl zmáčknout až ve chvíli, kdy se po zastavení vlaku rozsvítí? Jinak se přikláním k názoru, že to otevřel někdo zvenčí. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]