Nejste přihlášen/a.
ja jsem jel nedavno vlakem ( regiopanterem) a jaksi jsem to nechapal po zastaveni se rozsvitilo tlacitko a paní se ho ani nedotkla a dvere se otevrely ale kdyz jsem pak vystupoval ja a tlacitko se rozsvitilo tak jsem cekal na otevreni a nic tak jsem to po chvili zmackl a ty dvere se otevrely, jinak ve starych vagonech to s dverma umim tam je to jednoduchy
tlačítko se mačká jen tam, kde je stanice na znamení, jinak se otevírají dveře ve všech stanicích
jj, tlačítko můžete zmačknout dost dlouho před zastavením a dveře se otevřou až po zastavení. Holt kybernetika je věda.
Paní stiskla tlačítko dříve, než jste si toho všiml.
Dveře rychlíků Rx takto fungují všechny a dělají to i dveře v nových řídících jednotkách pro osobní vlaky.
A moje reakce na reakce pode mnou : Já se s nikým se nebudu o ničem dohadovat, protože se nikým nehádám.
@totak k tomu dodal, že to tak není, a že to nefunguje. Tak se pánové rozmyslete kdo má pravdu. Kdo o tom ví více.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.