Nejste přihlášen/a.
ja jsem jel nedavno vlakem ( regiopanterem) a jaksi jsem to nechapal po zastaveni se rozsvitilo tlacitko a paní se ho ani nedotkla a dvere se otevrely ale kdyz jsem pak vystupoval ja a tlacitko se rozsvitilo tak jsem cekal na otevreni a nic tak jsem to po chvili zmackl a ty dvere se otevrely, jinak ve starych vagonech to s dverma umim tam je to jednoduchy
jj, tlačítko můžete zmačknout dost dlouho před zastavením a dveře se otevřou až po zastavení. Holt kybernetika je věda.
Paní stiskla tlačítko dříve, než jste si toho všiml.
Dveře rychlíků Rx takto fungují všechny a dělají to i dveře v nových řídících jednotkách pro osobní vlaky.
A moje reakce na reakce pode mnou : Já se s nikým se nebudu o ničem dohadovat, protože se nikým nehádám.
@totak k tomu dodal, že to tak není, a že to nefunguje. Tak se pánové rozmyslete kdo má pravdu. Kdo o tom ví více.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.