Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Je možné, že bolest kyčle, kterou bych přikládal opotřebení, je pořád tak nějak stejná, jen při určitém pohybu vystřelí do zad či kolene? Málem jsem jednou fakt šel do kolen. Začlo to po malování chodby, "nasedání-vysedání" z malých štaflí. Ale to zas nebyla několikadenní práce. Nebo jen něco namožené? děkuji
takjane, to chápu, člověk nechce slyšet, že má artrozu třetího stupně, pak to má černé na bílém a je mu z toho nanic.Ale chce to posouzení alespon od dvou lékařů. Mám takovou zkušenost, že jeden lékař v našem městě mi chtěl hned dávat do kolena umělý kloub a jiný lékař v Praze to vyřešil naprosto jinak, žádný umělý kloub a chodím moc dobře.
Hodně podobně bolí/vystřeluje i bolest namožených třísel.Často se to plete s bolestí kyčle,projevy jsou podobné,takže to může být i tím.Já to mám když běhám ,takže třeba Vás ty štafle taky namohly.
V mladším věku mne docela hodně začala zlobit kyčel, nakonec vyšlo najevo, že původ bolesti je v páteři a projevolala se v kyčli. Já jsem zvolila alternativní způsob léčby, kamarádka léčitelka mi udělala "energetické rovnání páteře" a po měsíci ta bolest, která mě rok trápila, zmizea do nenávratna, již je to sedm let a bolest se nevrátila.
Díky všem. No, ještě to chvíli zkusím vydržet. Je fakt, že se zády jsem měl potíže už před lety.
Neztrácela bych čas na ortopedii. Zašla bych za obvoďákem a třeba hned dostanete žádanku na neurologii, tak bude následovat rengen, CT atd. Kdo ví, co vás trápí, ale slušněj obvoďák bude vědět nebo alespoň tušit (páteř).
Takjan, při potížích s kýčlemi je velmi žádoucí, spávat s polštářem mezi koleny, stehny, když se spí na boku. Nesmí se přehazovat noha přes nohu, při sezení a právě ten polštář tomu zabrání v poloze vleže. U ortopeda se čeká a čeká. Proto se objednejte už teď, ať se na řadu dostanete ještě tenhle rok.
Nenapsal jste, jak jste starý. Kolik máte roků? Máte nadváhu? Jakou práci děláte? To si myslím, je velice důležité vědět.
Jane, zajděte k obvodnímu, který vás nejspíše odešle k neurologovi a nebo k ortopedovi. Ale neodkládejte to!
V noci se celou noc vrtím, nevydržím spát v jedné poloze. Dát nohu přes nohu ani nejde, do auta si ji musím naložit. 60 let, 10kg, v souč. době v důchodu.
Tak jsem objednán na ort. a neur. Zatím jsem dostal Melovis, ale nijak nezabírá. Užíval to někdo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.