Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,před 7 měsíci jsme se s přítelem rozešli kvuli jeho něvěře,podváděl mě s koleginí se kterou pracuji v práci se kterou se od té doby nebavim celkem se z toho dostávám ale nejhorší je pro mě to že on tam za ní každý den jezdí a vyzvedává ji po práci mě to vubec nedělá dobře ale nevím jestli jim to mám říct.
Neříkejte jim nic. Je to pouze jejich věc kde se setkávají a Vy se s tím musíte vyrovnat. Oni nemají důvod se Vám vyhýbat. I když Vás to ještě bolí, když je vidíte spolu, nedávejte jim to najevo. Vy jste se s ním rozešla, tak toto v sobě uzavřete. Oni ať si dělají co chtějí. Ani jeden z nich nestojí za to, abyste se trápila a ještě je žádala, aby na Vás brali ohled. Když ho nebrali, dokud jste byla jeho partnerkou Vy, nyní ho nebudou brát na Vás též a zbytečně byste se před nimi ponižovala.
Zdravím. Obávám se, že zamilovaným hrdličkám to bude šumák, nepředpokládám, že by kvůli Vám kolegyně jezdila busem nebo chodila pěšky.
Nicméně říct - požádat můžete, třeba se umírní a budou se scházet za rohem, jestli to pro Vás bude lepší. Ale budete za zoufalku, s tím počítejte, a stejně budete vědět, že za tím rohem jsou.
Dobrý den, pokud je chcete potěšit, tak jim to řekněte (bude to zajímavá diskuze). Doporučuji Vám nasadit si alespoň hranou "masku" zdvořilého nezájmu o celou jejich "provokaci". Zdravím!
Dobrý den. Když jim povíte, že vám to vadí, tak nejspíš docílíte toho, čeho oni docílit chtějí. Totiž že jste naštvaná. Zkuste se přes to přenést s grácií a naprostou nevšímavostí. Ta jejich zamilovanost taky nebude trvat věčně. Vydržte ještě dva roky a opuštěnou bude tentokrát ta krasotinka, co vám milého odloudila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.