Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zemětřesení v Chorvatsku

Od: purple* odpovědí: 5 změna:
Zítra s rodinou odjíždíme do Chorvatska a protože jsem strašpytlík, začala jsem se po událostech bát zemětřesení a tsunami. Kde v Chorvatsku to hrozí nejvíce? Jedeme kousek pod Zadar. Spolu s celkovými obavami v rámci evropského dění z té dovolené začínám mít místo těšení se špatný pocit. rušit už nic nebudeme, obavy mám jen já a děti už se nemohou dockat. Jdem veliký blázen?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Docela jo.

hodnocení

0x
Nejste. Máte jen jako každý člověk a k tomu rodič jisté,
pochopitelné obavy.
Zemětřesení může být kdekoliv na světě. I v místě Vašeho bydliště. S tím nic nenaděláte.
V dnešní době už varování před tsunami přichází dost brzy. Je dost času na případnou evakuaci.
.
Nejlepší prostředek jak hodit obavy za hlavu je hodit do sebe v přiměřených intervalech přiměřené množství dobrého alkoholu.Trochu se uvolnit...
.
Po návratu se jen zasmějete... Strach má velké oči. I

hodnocení

0x

Vetsi riziko je , ze vas nekdo zfetovany uboda , nebo vas kamion na dalnici slisuje v plechovce. Nez ze vas zabije zemetreseni ... moc paranoidni , tam kde je fakt riziko to nevidite...

hodnocení

0x

Zemětřesení v Dalmácii se občas vyskytují, ale Itálie je mnohem zemětřesně aktivnější. Ano, může se to stát, ale kromě zemětřesení vám tam hrozí asi tisíc nebezpečnějších věcí. To byste se nesměla hnout z domova a ani tam nejste stoprocentně v bezpečí.

ilic
hodnocení

0x
Dobrý den, zrovna teď se nacházíme ve Stari grad Paklenica, a v tuto chvíli jsme cítili jemné otřesy. Ale byly jediné za celou dobu co tu jsme. Taky jsem rodič 4 dětí a mám strach, ale každý mě ujišťuje,že tu tak velké zemětřesení nebývá. Jsme kousek od Zadaru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]