Nejste přihlášen/a.
Nevím přesně jak bych začal, ale jsme s manželkou 11 let, asi před 3 roky to začalo trochu skřípat a žena se mnou začala spát velmi sporadicky.Asi před rokem jsem to už nevydžel jelikož v mém věku(33) se milovat 1 za měsíc mi přijde velmi málo(a nejen mě).Tak jsem začal hrát automaty bohužel jsem se díky tomu dostal do celkem velkých ale né neřešitelných problému.V současnosti nehraji a dluhy které tím vznikly se snažím hradit.Ne že bych byl vorkoholik ale trávil jsem v práci velmi mnoho času tak 17-18h vč.sobot a nedělí.Manželka tvrdí že jsem se dostatečně něvěnoval rodinně ale dost dobře to nešlo na jedné straně peníze(jak každý ví potřebné k životu)na druhé straně rodina.Asi před 3 měsíci mi však manželka řekla že už se mnou neche být a to hlavně z důvodů víše uvedených i když se to vše sanžím napravit mám pocit že běhám hlavou proti zdi.Navíc mám pocit že by v tom mohl být i někdo jiný a to samozřejmě vrhá negativitu na mě a dělám blbost za blostí jako třeba že manželku šmíruji a tak.Je dost těžké pospat celou situaci ale vážně nevím co mám dělat žena chce bayhc za každou cenu odešel a dal jí pokoj že jsem jí zkazil i dětem( celkem máme 3 holky)život.Prosím Vás o radu jelikož sice docházím do psychlogické poradny a k psychiatrovi ale nějak to nepomohá .Navíc manželka mi neche dát žádnou šanci.Prosím Vás tedy moc o radu fakt se cítím čím dál tím hůř a mám pocit že jsem o vše přišel i když mám 3 krásné holčičky.Manželku stále miluji a čím víc se mi odcizuje tím víc mám pocit že ji víc miluji.Díky moc.
gramatiku a sloh prosím nekomentovat děkuji
Díky za odpoěď i když ne zrovna někjak povzbuzující jsem rád že se najde duše která se zajímá o problémy druhých.Takže díky moc
Je to skutecne svizelna situace!
Ja osobne bych asi uz prestala bojovat. Je to vycerpavajici, kdyz Vam druha strana nedava nadeji. Asi to bude znit dost blbe, ale mel byste mit svou hrdost. Muzete ledaccos zachranit v pripade, ze vidite urcitou odezvu, ale takhle?
Zkuste se ji zeptat, jak si to dal predstavuje, ono rict: Dej mi pokoj je velmi vseobecne.
Díky taky to vypadá že to vzdám jelikož právě že odezva žádná není a atmosféra houstne teď scháním podnájem jelikož je situace velmi napjatá i když se snažím zůstat v klidu ne vždy to dost dobře jde.
ano boj je to vyčrpávající a psychicky to asi nemůže nikdo zvládnout
Jen jsem neuvedl že ženu jsem nikdy neuhodil.
Děkuji za Vaši reakci hodně si myslím že mi pomohla.
Nemate za co! Prisla jsem na tyhle stranky nahodou a budu se snazit zkratka pomahat, nejsem profesionalni pomocnik, ale mam hodne zkusenosti o ktere se rada podelim.
Treba jako ve Vasem pripade.
Pripada Vam, ze to nemuzete psychicky zvladnout, ale pevne verim, ze az se Vam to podari a ono se Vam to podari zjistite, ze clovek vydrzi opravdu hodne.
Obcas se ozvete, jak se Vam dari, bude to fajn a zjistite, ze nejste na to brime sam! Udelal jste velky krok a k tomu Vam gratuluju, snazite se z toho dna odkopnout.
Ale mám! Každá rada jak se říká drahá a může pomoct. Od každého se dá vzít něco.
Vím jistojistě že to psychicky zvládnu i když to bude chvíly trvat jelikož normálně mám celkem vysoké seběvědomí a normálně depresemi netrpím, jsem vcelku úplně obyčejný chlap.
Odkopnout se ode dna pro mě, tedy aspoň si to myslím není takový problém, problém spočívá v tom že chci svou ženu zpátky a to je to co mě tak nějak na tom dně momentálně jakoby drží.To že teď není žádná šance, žádná naděje.
A manželka pokaždé říká něco jiného.Jednou že se k ní dostanu jedině přes děti.(ale jak když je víceméně uvidím 1 za 14 dní)takže to jsem nějak nepochopil a nebo jsem asi blbej.
Jindy říká že když se budu chovat jinak a bude se se mnou dát rozumně bavit že možná třeba za rok za dva.(ale to nevím zdali ta má láska dokáže vydržet takhle dlouho, přeci jenom když člověkěk bude sám změní se mu tím celý život)takže to jsem taky nepochopil.
Jindy zase říká že už se mnou neche nikdy být.
Prostě nevím co přesně mám dělat, jako vím že teď musím odejít aby měla čas přemýšlet(tedy pokud vůbec bude nad čím) a hlavně abych jí tím dal prostor.
Prostě mi strašně chybí rád bych jí obejmul a dal jí pusu.Rád bych s ní ležel večer přitulený v posteli, ale to teď bohužel není možné.Což je další věc která na mě vrhá negativum.
Jsem teď plný emocí, no prostě typická deprese, nebo jak se tomu přesně říká i když na tom nesejde.
Spravne! Udelate dobre, kdyz date manzelce prostor k premysleni bez toho, aby Vas mela na ocich.
Me osobne se ty jeji argumenty pranic nelibi... kdyz se budete lepe chovat tak... to abyste zacal chodit do krouzku na vychovu manzelu? Trochu ponizujici, zvlast ta poznamka mozna za rok za dva, az rozmar prejde?
Poznamka, ze se k ni dostanete jedine pres deti, to muze znamenat i fakt, ze pokud deti budou chtit, tak se smiluje a Vy mate zelenou. Tak to by se mi taky moc nelibilo, vazne ne!
Berte to krok za krokem a ona se ta cesticka pomalu ukaze.
Mě se ty argumenty také nelíbí a jak jsem psal pokaždé říká něco jiného.Taky to dost dobře nechápu.S prominutím jsem z toho v hajzlu.Tak strašně bych jí chtěl obejmout, dát jí pusu a říct jí jak moc jí miluji a že mě to strašně všechno mrzí.
Ctěl bych to strašně moc napravit, napravit sám sebe, už měním i svůj životní styl.Vím že to se mnou nebylo jednoduché ale to není nikdy s nikým.Chci se víc věnovat rodině i když nevím jak dobře to půjde když děti budu mít jen na víkend.Tak co jí tím dokážu?
Příští týden se snad už odstěhuji a bude to snaží snad i pro mě, když jí neuvidím, ale moc tomu nevěřím.
žena si tak nějak myslí že se o sebe nedokážu postarat, ale to se plete.Umím všechny domácí práce a to možná líp než ona, nevím jestli si myslí jako že nedokážu platit poplatky, jelikož před tím držela kasu ona.A pak jsem to zvoral tím svým únikem ke gemblerství.
Na sex díky nervům nemám teď náladu takže Testosteron mě neovládá navíc víc jak půl roku jsem na žádnou mašinu vyjma na kávu nešáhl.
Na jednu stranu chápu její zklamání ve mně, na druhou stranu nechápu že nemůžu mít žádnou naději.
Denně funguji tak nějak v normálním režimu i když jsem trochu více unaven.Peníze jí dávám jak na děti, tak občas domu udělám nákup.(dodatek :máme za sebou soud o svěření dětí do péče, takže musím platit výživné).
Jinak Vám chci moc poděkovat za Vaše odpovědi.S pozdravem Petr
Jste pasak, ikdyz si to mozna o sobe nemyslite, protoze jste prilis ovlivnen slovy Vasi manzelky, ktera Vas ma za budiz k nicemu.
Kazdy z nas dela chyby, ale mame narok na sanci. Nekdy na dve. Vase zena momentalne nechce o sanci ani slyset a pokud ona nechce, nezmuzete s tim bohuzel nic. To odlouceni potrebujete oba jako sul, bude to takova zkouska - bud ona pochopi kdo jste a co jste a nebo ne. Pokud ne, tak co byste chtel s partnerem, ktery Vam neprichazi vstrict?
Nějak jsem to nepochopil s tím pasákem.Ano asi si myslí že jsem budiž k ničemu, ale jak jsem psal s ní to také nebylo jednoduché a vždy jsem se snažil ze včech sil finančně zabezpečit rodinu.
Jinak máte pravdu kazdý dělá chyby a má nárok na šanci jak se říká chybovat je lidské odpouštět je božské.
Nabídl jsem manželce včera nějakou poradnu (přesněji manželskou) neřekla ani ano ani ne, řekla že až bude chtít tak mi to řekne.Což já nepovažuji za žádnou odpověď.Myslím že je skálopevně rozhodnuta a jak píšte nezmůžu s tím nic.Každopádně mě to hodně trápí jelikož jí opravdu miluji.Strašně bych jí chtěl dokázat že to vše myslím vážně.
Ona ve skutečnosti byla vždy moc hodná a nechápu teď její chování, nechápu jak se z tak hodného člověka mohl stát někdo tak zlý. Mám pocit jako že se mi mstí, ale nechápu proč by to dělala když vidí co to se mnou dělá.
Paschak, pasak s hackem nad S, nezlobte se ja nemam diakritiku a neuvedomuji si, ze nektera slova bez hacu mohou znit dvojsmyslne.
Mate pravdu, neni to odpoved, odpoved je bud ANO a nebo NE. Manzelska nebo rodinna poradna by v pripade jejiho zajmu mohla pomoci, ale tam musite jit oba pouze dobrovolne a s tim, ze chcete Vase manzelstvi zachranit. Jinak to jsou vyhozeny penize.
Nemyslite, ze by v tom mohl byt nekdo jiny? Ja vim, blba otazka, ale nutna.
No já si to právě myslím, mám podezření, ale manželka tvrdí že ne, že si za všechno můžu sám.
K tomu podezření. začala se chovat divně, skrývá přede mnou mobil, když se mnou nespala tak se neholila a dokonce si i stěžovala že má tupou žiletku když jsem jí řekl že by se měla oholit.A najednou se oholila.A různé jiné věci zde nemůžu vše popisovat.Nevím jestli je to tím že jsem zbystřil a vše se mi jen zdá nebo mám pravdu a někdo za tím opravdu je.
Je ke mě hnusná, zlá a mám pocit jako kdyby mě nenáviděla a byl jsem jí úplně lhostejný.Prostě tomu celému nerozumím a nebo jsem opravdu blbej.
Blbej nejste, to nai nahodou. Blbej byste byl, pokud by jste se utrapil.
Vase prvni veta v poslednim prispevku zni: No já si to právě myslím, mám podezření, ale manželka tvrdí že ne, že si za všechno můžu sám. To by Vam tvrdila i v pripade, ze by mezi Vama stala treti osoba - za vsechno si muzete sam...to je vycitka a Vase zena si to dela moc jednoduchy a tim omlouva i svoje chovani o kterem neni uplne presvedcena, ze je v poradku. Hazi vinnu na Vas, aby omluvila sebe.
Ja nemusim skryvat pred nikym mobil, Vase zena ho skryva pred Vami! Neni to divny? Sam jste uvedl par veci, ktere nejsou uplnou samozrejmosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.